SUDIJSKI EKSPERT SMATRA DA JE PARTIZAN TREBALO DA OSTANE SA 10 IGRAČA: Radnički ozbiljno oštećen!
Nemanja Jović, Foto: Starsport©

njegovo mišljenje

SUDIJSKI EKSPERT SMATRA DA JE PARTIZAN TREBALO DA OSTANE SA 10 IGRAČA: Radnički ozbiljno oštećen!

Mladi Nemanja Jović je ušao u igru na poluvremenu i posle 15 minuta dobio je žuti karton

Objavljeno: 10:20h

Sudijski ekspert, Zdravko Jokić komentarisao je okršaj između Radničkog 1923 i Partizana odigran u Kragujevcu, koji su crno-beli dobili golom Bibrasa Natha u dramatičnoj završnici u 88. minutu.

On je iznenađujuće istakao da je Partizan morao u jednom momentu da ostane sa igračem manje na terenu, pojasnivši da je naš najbolji sudija trenutno, Srđan Jovanović, napravio grub previd.

Mladi Nemanja Jović je ušao u igru na poluvremenu i posle 15 minuta dobio je žuti karton. Dva minuta kasnije napravio je još jedan oštar prekršaj, za koji na kraju nije ni sankcionisan, što je Jokić uzeo kao zamerku Jovanoviću.

Zdravko Jokić
foto: Starsport©

- Pogledajte gde Srđan stoji. Dakle, iz tog ugla, on ne može da vidi. A ova kamera dobro prikazuje. Ovo je start koji ima intenzitet i ima kontakt. Ali ta kamera je na suprotnoj poziciji od sudije. On nije ubeđen da je bilo kontakta i opredelio se da ne da drugi žuti karton. Međutim, evidentno je da je ovo bio bezobziran start i da je trebalo da da drugi žuti karton. Ali ubeđen sam da on nije mogao dobro da vidi sa one strane da li je bilo kontakta ili ne - rekao je Jokić.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.