PAMTIĆE GA PO SALCBURGU I LIVERPULU, ALI I PO MAKABIJU: Milan Pavkov napustio Crvenu zvezdu!
MIlan Pavkov, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

očekivalo se

PAMTIĆE GA PO SALCBURGU I LIVERPULU, ALI I PO MAKABIJU: Milan Pavkov napustio Crvenu zvezdu!

Transfer Pavkova treba posmatrati i kao najavu dolaska još jednog špica u Ljutice Bogdana, jer nije tajna da i Brondbi i Molde žele da vrate Ohija Omijuanfa

Objavljeno:

Jeste mu poslednji dodir sa loptom bio autogol za eliminaciju od Makabija Haife na poslednjem koraku ka Ligi šampiona, ali kad se kroz koju godinu navijači budu prisećali Milana Pavkova sigurno im to neće biti prva asocijacija.

I ništa to neće promeniti, pa ni oproštajni kiks koji nije zaslužio na kraju svoje berićetne epizode u Ljutice Bogdana. A njoj je sada došao kraj, pošto je Milan Pavkov napustio Crvenu zvezdu.

Karijeri će, kako smo već pisali, nastaviti u Al Fajhi, pošto ga je u Saudijsku Arabiju odveo zov nekadašnjeg Partizanovog trenera Vuka Rašovića, te saznanje da će imati i društvo u liku Vladimira Stojkovića.

Milan Pavkov, Milan Borjan
foto: @Starsport/Srđan Stevanović

Pride će se i finansijski obezbediti, jer će napadač iz Begeča na Bliskom istoku godišnje inkasirati 750.000 evra, a potpisaće ugovor na tri godine. Crvenoj zvezdi će na ime obeštećenja pripasti okruglo 1.000.000.

Transfer Pavkova treba posmatrati i kao najavu dolaska još jednog špica u Ljutice Bogdana, jer nije tajna da i Brondbi i Molde žele da vrate Ohija Omijuanfa u Skandinaviju za obeštećenje od oko 1.500.000 do 2.000.000 evra. Norvežanin je uostalom celog leta u drugom planu trenera Dejana Stankovića, ali bi u tom slučaju ostao samo sa Aleksandrom Pešićem na mestu centarfora.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.