ALBUM JE ZVANIČNO U PRODAJI! Skupljanje sličica Svetskog prvenstva može da krene! (FOTO)
Fudbalska reprezentacija Srbije, Foto: Starsport

počelo je Panini ludilo!

ALBUM JE ZVANIČNO U PRODAJI! Skupljanje sličica Svetskog prvenstva može da krene! (FOTO)

Prodavci u kioscima već pažljivo prodaju kesice potrošačima

Objavljeno: 13:44h

Paninimanija! Jedna reč i sve je jasno. Krenulo je skupljanje sličica Svetskog prvenstva 2022.

Čuveni Paninijev album našao se u rukama prvih ljubitelja magičnih sličica, a prodavci u kioscima već ližu prste i pažljivo prodaju kesice potrošačima. Istina, mnogi kupuju i čitave kutije. Dušan Tadić već se našao u ruke mnogih, očito će biti jedna od onih najbrojnijih duplikata, a gledajući 20 polja za sličice na stranicama Srbije upada u oko da nema jedno veliko ime - Stefana Mitrovića.

Svetsko prvenstvo u Kataru, Album, Sličice
foto: Espreso/Miloš Dreković

Nije tu ni Marko Dmitrović, ni Marko Grujić, ali ni mnogi drugi koji su igrali u kvalifikacijama. Ali najveće iznenađenje je izostanak Stefana Mitrovića, koji je onim izbijanjem Ronaldove lopte iz gola faktički odveo Srbiju na Svetsko prvenstvo.

Na stranicama gde je reprezentacija Srbije nalaze se: Predrag Rajković, Vanja Milinković Savić, Nikola Milenković, Strahinja Pavlović, Miloš Veljković, Filip Đuričić, Nemanja Gudelj, Filip Kostić, Darko Lazović, Saša Lukić, Nemanja Maksimović, Sergej Milinković-Savić, Nemanja Radonjić, Andrija Živković, Luka Jović, Aleksandar Mitrović, Dušan Tadić, Dušan Vlahović.

Primetno je, dakle, tu su dvojica golmana - Predrag Rajković i po malo iznenađujuće Vanja Milinković Savić, a ne Marko Dmitrović. Tu je naravno i sličica grba Fudbalskog saveza Srbije, kao i skenirana sličica srpskog tima. Pa uživajmo u sakupljanju sličica!


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.