SITNIČARSKA POSLA! Simeone bestidno, OVO JE RAZLOG ZBOG KOJEG GRIZMAN IGRA 29 MINUTA PO MEČU!
Antoan Grizman, ni sam ne zna kojem klubu pripada, Foto: EPA/Kiko Huesca

ne sme ni cent da se plati!

SITNIČARSKA POSLA! Simeone bestidno, OVO JE RAZLOG ZBOG KOJEG GRIZMAN IGRA 29 MINUTA PO MEČU!

Iako ima odličan učinak kada uđe u igru, ipak neće dobiti bolju priliku

Objavljeno:

Mnogi su zaboravili, ali verovali ili ne Antoan Grizman je i dalje fudbaler Barselone. Prošlog leta pozajmili su ga Atletiko Madridu na dve godine, međutim u ugovoru postoji klauzula po kojoj su crveno-beli obavezni da otkupe napadača za 40 miliona evra na kraju sezone i to vešto pokušavaju da izbegnu.

U potrazi za “rupom” u dogovoru, shvatili su da neće biti obavezni da Barseloni plate ni cent ukoliko Grizman tokom sezone ne bude igrao više od 30 minuta po meču, što su izgleda odlučili i da testiraju.

KAO RAZJARENI BIK: Reprezentativac Španije se zaleteo na tribinu da se OBRAČUNA sa svojim navijačima! (VIDEO)

Grizman je u prva dva kola La Lige počinjao sa klupe i potom ga je “Čolo” Simeone uvodio posle sat vremena fudbala. Tako je u prvom meču protiv Hetafea (3:0) ušao u 62. minutu i zatresao mrežu protivnika, dok se u isto vreme našao na terenu i protiv Viljareala, međutim tu njegovoj nervoznoj ekipi nije bilo spasa (0:2).

Sudijska nadoknada se ne računa u ovim situacijama, tako da je Grizman po tačno 29 minuta igrao za Atletiko na startu sezone, a Dijego Simeone za sada nema nameru da menja taktiku.

Antoan Grizman
foto: EPA

Na to se trenutno neće preterano buniti u Barseloni za koje bi bilo još gore da im vrate Antoana Grizmana sa njegovom ogromnom platom, pošto nisu rešili ni aktuelne probleme kako bi registrovali sva dovedena pojačanja ovog leta, pa je svetski šampion sa Francuskom “u limbu”.

Ostaje nam da vidimo da li će Grizman baš celu sezonu biti “super izmena” koja ne igra preko pola sata ili će se klubovi dogovoriti da se otkupna klauzula smanji na 20 miliona evra.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.