LALATOVIĆ DOBIO OGROMNA POJAČANJA ZA NASTAVAK SEZONE! Nakon turbulentnog starta sada su još jači! (FOTO)
Nenad Lalatović, Foto: Printscreen/youtube/FK Borac Banja Luka

dogovor postignut!

LALATOVIĆ DOBIO OGROMNA POJAČANJA ZA NASTAVAK SEZONE! Nakon turbulentnog starta sada su još jači! (FOTO)

Ekipa Borca jača je za nekadašnjeg fudbaler Partizana Nikolu Ninkovića, odnosno bivšeg člana zagrebačkog Dinama Alena Jurilja

Objavljeno: 14:05h

Nakon velike pobede u derbiju sa Željezničarom (2:1), ekipa banjalučkog Borca dobila je dva značajna pojačanja u ofanzivnom delu tima.

Ekipa Nenada Lalatovića od nedelje je jača za nekadašnjeg fudbaler Partizana Nikolu Ninkovića, odnosno bivšeg člana zagrebačkog Dinama Alena Jurilja.

Popularni Džigi se nakon petogodišnjeg boravka u Italiji, gde je nastupao sa Kjevo, Đenovu, Empoli, Akoli i Brešu, prošle godine vratio u srpski fudbal i potpisao za novosadski Proleter ali je nakon ispadanja tima sa Slane bare u drugi rang postao slobodan igrač.

Sada se ofanzivni vezista priključio ekipi Borca iz Banjaluke sa kojim je potpisao saradnju na godinu dana. Uz Ninkovića crveno-plavi dres zadužio je i Alen Jurilj koji nastupa po krilnim pozicijama i koji je sa Banjalučanima postigao dvogodišnji ugovor.

Nikola Ninković, kao velika želja Nenada Lalatovića, bio je na meti Borca još od početka priprema za novu sezonu, ali je do realizacije posla došlo tek sada.

- Sa Nikolom smo dugo pregovarali i sada su se kockice posložile. Nenad Lalatović nije krio želju da ga vidi u našim redovima smatrajući da bi bio veliko pojačanje za naš klub. Na kraju smo uspjeli da dogovorimo sve detalje, a sada je na Ninkoviću da uđe u pravu formu i da opravda poverenje stručnog štaba i svih u klubu - kaže Zeljković.

Fudbaleri Borca upisali su i treću pobedu u minula četiri premijerligaška kola, a u velikom derbiju savladali su ekipu Željezničara sa 2:1. Tako su se Banjalučani nakon turbulentnog starta popeli na treću poziciju na tabeli, iza Tuzle i Širokog Brijega.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.