KINGS KANGVA VEČERAS IGRA ZBOG OSVETE! Trener Makabija mu umalo nije ugasio karijeru!
Kings Kangva ima svoje razloge za dodatnu motivaciju, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

ovo traje već dugo!

KINGS KANGVA VEČERAS IGRA ZBOG OSVETE! Trener Makabija mu umalo nije ugasio karijeru!

Malo ko zna za ovaj istorijat...

Objavljeno:

Zambijac je svoje omladinske dane proveo u Izraelu, upravo kod trenera koji će mu večeras biti rival, ali nikada nije dobio pravu šansu.

Poseban motiv u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona u taboru Crvene zvezde imaće Kings Kangva, koji veoma dobro poznaje Bahara Baraka, trenera Makabija iz Haife, koji se u prošlosti ogrešio o njega.

1 / 7 Foto: FK Crvena zvezda

Zambijac je još kao mlad igrač stigao u Izrael, u omladinski pogon Hapoela Ber Ševe.

Igrao je tamo odlično Kangva, zadovoljio je sve u klubu i bio blizu prekomandovanja u seniorski pogon. Ali, onda se desila velika greška sportskog sektora Hapoela, na čijem čelu je tada bio Bahar Barak.

SRAMAN POTEZ! Navijači Makabija vatrometom budili fudbalere Crvene zvezde, SRPSKI ŠAMPION REAGOVAO! (VIDEO)

Imao je klub iz Ber Ševe tada ozbiljan vezni red, koji su činili iskusni igrači sa dugim stažom u klubu. Iz tog razloga Hapoel nije želeo da potpiše Kangvu, koji je trebalo da dobije mesečnu platu od 3.500 evra.

Dobio je Kangva čiste papire i krenuo da gradi svoju karijeru zaobilaznim putem, da bi ovog leta prešao u Zvezdu u milionskom transferu.

Kings Kangva, FK Crvena zvezda, Fudbal
foto: Starsport

Nema sumnje da će Zambijac večeras biti posebno motivisan protiv ekipe koju predvodi Barak, kako bi dokazao izraelskom stručnjaku da je napravio veliku grešku propuštanjem takvog talenta.

Kangva je otišao iz Hapoela u Arsenal iz Tule, odakle je kasnije došao u Zvezdu i sada će upravo preko Izraela napasti plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.