SAIGRAČI SE PESNIČILI U SVLAČIONICI: Policija iz razdvojila, pa se vratili na teren - SA MASNICAMA!
Dario Benedeto/Karlos Zambrano, Foto: Printscreen/UNido TV

samo u južnoj americi

SAIGRAČI SE PESNIČILI U SVLAČIONICI: Policija iz razdvojila, pa se vratili na teren - SA MASNICAMA!

Ni ovakvo "ribanje" nije pomoglo velikanu

Objavljeno:

Boka Juniors ne blista ni ove sezone. Posle ispadanja iz Kopa Libertadoresa već u osmini finala, argentinski velikan posle 13. kola prvenstva kasni već devet bodova za liderom Atletiko Tukumanom i nikako da se izdigne iz sredine tabele.

Razočarava ceo tim, a i napadač Dario Benedeto koji se vratio u Boku iz Marseja kao veliko pojačanje. Međutim, nastavio je trend iz Olimpika i umesto zbog golova u centru pažnje je zbog skandala.

Minulog vikenda Benedeto je napravio neverovatnu stvar jer se na poluvremenu utakmice Boke i Rasinga potukao sa saigračem Karlosom Zambranom, a čak je morala da reaguje i policija.

Dario Benedeto
foto: Profimedia

Argentinski mediji objavili su da je sve počelo kada su igrači ušli u svlačionicu i počeli da se svađaju, a potom je Benedeto pesnicom udario Zambrana u glavu!

Benedeto je bio ljut što Paragvajac ne igra kako treba u odbrani i optužio ga je da je najslabija karika u ekipi. Meč je završen bez golova tako da, toliko o tome...

Zbog tuče je u svlačionicu došla i policija koja je uspela da smiri situaciju. Obojica igrača ostala su u igri, a na licu Zambrana mogla se videti povreda koju je zadobio.

Ali, i Benedeto je imao nekoliko masnica na vratu što jasno pokazuje da je tuča između njih dvojice bila žestoka. Mnogima nije jasno zašto ih trener Ugo Ibara nije odmah izveo iz igre zbog skandaloznog ponašanja.

On je nakon utakmice potvrdio da su Benedeto i Zambrano imali sukob, ali je želeo da umanji značaj i razmere istog.

- Znam da je bila rasprava između Benedeta i Zambrana, ali to je sve što sada znam. Takve rasprave uvek postoje u ekipama i sve to je normalno - "farbao" je Ibara.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.