IZRAELCI SE NAOŠTRILI ZA ZVEZDU: "Mobilizacijja" pred gostovanje šampiona Srbije!
Navijači Makabi Haife, Foto: Profimedia

biće žestoko

IZRAELCI SE NAOŠTRILI ZA ZVEZDU: "Mobilizacijja" pred gostovanje šampiona Srbije!

Jasno je da će Makabi takođe dobiti “vrelu dobrodošlicu” na stadionu "Rajko Mitić" koji je gotovo duplo većeg kapaciteta od njihovog

Objavljeno:

Derbi plej-ofa za Ligu šampiona kao i obično igra se u tzv. "stazi pratilaca" jer su tu timovi iz jačih evropskih liga jedni naspram drugih, od reforme Mišela Platinija. To je ovoga puta dvomeč Rendžers - PSV, ali na "Stazi šampiona" veliku pažnju privlači dvoboj Crvene zvezde i Makabija iz Haife.

Odavno je poznato kakvu atmosferu mogu da naprave navijači crveno-belih, a Zvezda je započela prodaju ulaznica za revanš, ali po svemu sudeći i izabranike Dejana Stankovića čeka vatren doček u Haifi.

Zvezda - Pjunik, FK Crvena zvezda
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Izraelski mediji uveliko pišu o ogromnom interesovanju navijača za prvi duel. Prvog dana prodaje karata, klub je saopštio da je polovina kapaciteta stadiona rasprodata! Dakle, od 30.780 mesta koliko prima dom Makabija, klub je već prodao 15.000 karata.

Nema dileme da će domaćini imati podršku punog stadiona.

S druge strane, jasno je da će Makabi takođe dobiti “vrelu dobrodošlicu” na stadionu "Rajko Mitić" koji je gotovo duplo većeg kapaciteta od njihovog. Crvena zvezda će, bez sumnje, imati ogromnu podršku od preko 50.000 navijača u utakmici sezone koja će se igrati 23. avgusta od 21 čas.

Navijači Crvene zvezde, Delije
foto: Espreso/ Miloš Dreković

Ono što treba pomenuti je i to da je u Izraelu trenutno u toku vanredno stanje zbog napada Islamskog džihada na ovu zemlju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.