KONAČNO IOLE LEPE VESTI OSVANULE U PARTIZANU! Sve je obezbeđeno
Fudbaleri Partizana u očaju nakon poraza u dvomeču protiv AEK-a, Foto: Starsport©

evropa nije isključena!

KONAČNO IOLE LEPE VESTI OSVANULE U PARTIZANU! Sve je obezbeđeno

Izbegao bi najveće favorite, što se tiče grupne faze

Objavljeno:

Bez obzira na katastrofalne igre Partizana, ovaj tim biće veliki favorit za prolaz u Ligu konferencija protiv malteškog Hamruna, a ako to i urade u mečevima 18. i 25. avgista, Partizan će na žrebu grupne faze Lige konferencija biti verovatno u prvom šeširu!

To je sada i matematički obezbeđeno, pošto je Partizanov koeficijent od 24.500 bodova dovoljan za, u najgorem slučaju, poslednje osmo mesto u prvom šeširu. A evo šta to znači:

1 / 10 Foto: Starsport©

Ukoliko bi u plej-ofu Lige konferencija pobedili svi timovi sa većim koeficijentom, Partizan bi u prvom šeširu bio sa ekipama kao što su Viljareal, Bazel, Slavija Prag, Jang Bojs, AZ Alkmar, Bašakšehir i Makabi Tel Aviv. Sve te timove bi izbegao u grupnoj fazi.

U slučaju da pobeđuju isključivo favoriti, evo koje timove bi Partizan mogao da izvuče na žrebu grupne faze:

OBRT U HUMSKOJ? Jutro je pametnije od noći, Partizan povukao neočekivan potez!

Drugi šešir: Vest Hem (Engleska), Kluž (Rumunija), Molde (Norveška), APOEL (Kipar), FCSB (Rumunija), Rapid Beč (Austrija), Fiorentina (Italija), Keln (Nemačka).

Treći šešir: Hapoel Ber Ševa (Izrael), Apolon (Kipar), Slovan (Slovačka), Didelanž (Luksemburg), Žalgiris (Litvanija), Austrija Beč (Austrija), Omonija (Kipar), Šamrok (Irska).

STOLICA NAPUSTIO PARTIZAN? Nema zvanicne potvrde, ali sva je prilika

Četvrti šešir: Linfild (Severna Irska), Cirih (Švajcarska), Sivaspor (Turska), Dnjepar (Ukrajina), Slovacko (Češka), Silkeborg (Danska), Škupi (Severna Makedonija), Pjunik (Jermenija).

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.