PARTIZANU SE OVO NEĆE DOPASTI! Čekaju milione, a sada stiže RAZOČARENJE!
Umar Sadik, Foto: Starsport©

ŠPANCI JAVLJAJU

PARTIZANU SE OVO NEĆE DOPASTI! Čekaju milione, a sada stiže RAZOČARENJE!

Uskoro rasplet oko sudbine Umara Sadika

Objavljeno:

Viljareal je krenuo po Umara Sadika, Partizan prati situaciju!

Predstavila je Žuta podmornica zvaničnu ponudu Almeriji za nigerijskog napadača, ali je ona manja od cifre kojoj su se nadali u Andaluziji, piše madridski As. Povratnik u Primeru nalepio je cenu na nekadašnjeg igrača Partizana, traži 30.000.000 evra za njegovu slobodu i spreman je da proda prvog strelca tima. Viljareal je opipao puls Almeriji i sada čeka odgovor.

I ako Almerija da negativan odgovor, teško da će prva ponuda osvajača Lige Evrope u sezoni 2020/2021 biti i poslednja, jer Umar Sadik je izričita želja Unaja Emerija. Španskom strategu se veoma dopada Nigerijac i jedan je od ciljeva u letnjem prelaznom roku.

Umar Sadik
Umar Sadikfoto: Profimedia

Andalužani su se pomirili sa činjenicom da će Sadik napustiti klub, kristalno im je jasno da nemaju luksuz da odbiju ponudu koja dobaci do 30.000.000 evropskih novčanica. Jasno i glasno je to poručio trener Rubi pre nekoliko dana za Diario Almeriju. Sada je sve na Viljarealu i pregovaračkim sposobnostima njegovih izaslanika. Almerija neće praviti problem Nigerijcu, svesni su da bi to bio prelazak na viši nivo, ali želi da bude obeštećena u meri u kojoj je zacrtala još na početku leta.

Umar Sadik je za dve sezone u španskoj Segundi postigao 38 golova, namestio je još 19 i uveo Almeriju u Primeru.

Sva dešavanja o nastavka karijere Sadika pomno prate u Partizanu. Kada su prodavali nigerijskog fudbalera Almeriji u ugovor su stavili brojne klauzule jedna od njih kaže da će od naredne prodaje njima pripasti kad se sve odbije čistih 10 posto.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.