TREBALO DA DOĐE U PARTIZAN, A SADA IDE U 3. LIGU: Srpski napadač ima novi klub!
Slobodan Tedić, Foto: Profimedia

videćemo kako će mu biti

TREBALO DA DOĐE U PARTIZAN, A SADA IDE U 3. LIGU: Srpski napadač ima novi klub!

Prvih dana 2022. godine je izgubio mesto u timu, protiv Viljema Drugog nije ni ulazio u igru i Cvole je dobio sa 2:0

Objavljeno: 16:19h

Napadač Mančester sitija Slobodan Tedić blizu je prelaska u redove engleskog trećeligaša Barnslija, tvrde tamošnji mediji!

Tedić je već bio na pregovorima sa pomenutim klubom (u pitanju je pozajmica), dok je Siti još ranije tražio radnu dozvolu za momka koji je iza sebe imao očajnu sezonu u holandskom Cvoleu.

U pitanju je tim koji je ispao iz lige, a Tedić u šampionatu nije dao nijedan gol. Tačnije, Tedić nije tresao mrežu 2022. godine nijednom. U prethodnoj je tokom jeseni dao gol u Kupu i jedan za reprezentaciju (stigao je i da promaši penal za Orliće), dok je i na početku dao dva jedina gola u Erediviziji - protiv Sparte i Venloa krajem marta i početkom aprila.

Slobodan Tedić
foto: Profimedia

Cvole je većinu svojih pobeda ili remija ostvario kada je Tedić sedeo na klupi i nije ulazio u igru. Jesenji deo su završili na poslednjem mestu sa samo šest osvojenih bodova - dok je Tedić ostao bez gola i asistencije za 1.000 minuta koliko je igrao u prvom delu. U drugom je dobio šansu SAMO 77 minuta u prvenstvu i 25 u Kupu.

Prvih dana 2022. godine je izgubio mesto u timu, protiv Viljema Drugog nije ni ulazio u igru i Cvole je dobio sa 2:0. Zatim je igrao 25 minuta u Kupu protiv Brede, što je rezultiralo ispadanjem Cvolea zbog poraza od 2:1. Cvole je zatim uzeo čak sedam bodova zaredom, što je jedan više nego cele jeseni.

Cvole je u jesenjem delu šampionata imao jednu pobedu i tri remija. Taj trijumf su ostvarili bez Tedića u ekipi, dok je u remiju sa Valvijkom (0:0) sedeo na klupi, a protiv Groningenma (1:1) ušao u igru u poslednjih 10 minuta. Svih 90 minuta je odigrao samo u septembru protiv Sparte iz Roterdana (1:1).

Podsetimo, Tedić je bio i želja Partizana u ovom prelaznom roku i viđen je kao zamena za Marka Milovanovića koji je otišao u Almeriju. Međutim, Siti želi da njihov napadač igra u Engleskoj kako bi se adaptirao na pomenuti fudbal.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.