BILO JE VIŠE OPCIJA, ALI JA SAM HTEO SAMO PARTIZAN: Novi napadač crno-belih otvorio dušu i rekao zašto je potpisao!
Andrija Pavlović, Foto: AP

ispičao kako je bilo

BILO JE VIŠE OPCIJA, ALI JA SAM HTEO SAMO PARTIZAN: Novi napadač crno-belih otvorio dušu i rekao zašto je potpisao!

Iskusni napadač proveo je sezonu 2019/20 u APOEL i dobro poznaje prilike na Kipru, gde će Partizan u četvrtak, 4. avgusta

Objavljeno:

Bivši napadač Čukaričkog Andrija Pavlović (29), potpisao je dvogodišnji ugovor sa Partizanom.

Srpski fudbaler u Humsku stiže kao slobodan igrač posle epizode u Brondbiju, a u prvoj izjavi za zvanični sajt crno-belih izjavio je da mu je Partizan bio jedina prava opcija za nastavak karijere.

- Ugovor sa bivšim klubom sam raskinuo pre nekih desetak dana i verujte mi, iako sam imao više opcija, Partizan je za mene bio jedina moguća. Pratim dešavanja i znam da start nije bio sjajan. Da ne verujem da će Partizan izaci iz krize i vratiti se na šampionski put, ne bih ni dolazio - izjavio je Pavlović za sajt Partizana.

Bivši reprezentativac Srbije veruje da će se crno-beli vratiti u trku za titulu prvaka Srbije. Crno-beli trenutno zaostaju sedam bodova za petostrukim uzastopnim šampionom Crvenom zvezdom.

- Saigrače još nisam upoznao, ali ću se truditi da se što pre nametnem treneru i budem u konkurenciji, kako bismo se vratili tamo gde treba, a to je borba za titulu. Tek je početak, istina je da smo izgubili bodove, ali ako verujemo, zajedničkim snagama možemo da se podignemo. Sreća začas može da se okrene na pravu stranu - izjavio je Pavlović.

Andrija Pavlović
foto: AP

Iskusni napadač proveo je sezonu 2019/20 u APOEL i dobro poznaje prilike na Kipru, gde će Partizan u četvrtak, 4. avgusta (17.30) gostovati AEK Larnaki u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. - Što se tiče gostovanja AEK iz Larnake, budući da sam igrao na Kipru, samo mogu reći da je Kipar zbog vrućine i vlage leti izuzetno težak za igranje. Prednost je što se igra uveče, ali svakako neće biti lako. AEK je kvalitetna ekipa, sa mnogo stranaca i određenim sistemom koji daje rezultate već nekoliko poslednjih godina, ali svakako znam da je Partizan kvalitetnija ekipa i da će dati sve da obezbedi ulazak u Evropu - zaključio je Pavlović.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.