ŠOK! Žena Sofija je zatrudnela, A ON ODBIO REPREZENTACIJU! Sada je pred njim transfer karijere! (FOTO)
Vladan Kovačević i njegova lepša polovina uživaju dok čekaju bebu, Foto: printscreen/instagram/vladan.13s

ona je magnet za muško oko

ŠOK! Žena Sofija je zatrudnela, A ON ODBIO REPREZENTACIJU! Sada je pred njim transfer karijere! (FOTO)

Tokom reprezentativne pauze se oženio

Objavljeno: 09:41h

Banjalučanin Vladan Kovačević, golman poljskog Rakova, mogao bi ovog leta da ostvari transfer karijere i pređe u Benfiku!

Kovačević je prethodne sezoni briljirao na golu i proglašen je za najboljeg čuvara mreže u ligi, što nije promaklo portugalskom velikanu koji želi da proda Grka Odisejasa Vlahodimosa.

Portugalski "Rekord" navodi da Benfika već ima ponude za svog čuvara mreže, te da je direktor Rui Košta "naciljao" Kovačevića kao njegovu zamenu. Podsetimo, na 27 mečeva sačuvao je mrežu 11 puta i vodio je Rakov do drugog mesta.

Za one neupućene, Kovačević je u junu nepravedno optužen da je zbog Srbije odbio da brani za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Istina, nije se pojavio na okupljanju nacionalnog tima, ali se na kraju ispostavilo da je to i najavio i da se tokom reprezentativne pauze oženio.

PRAVO NIOTKUDA! Skandal majstor Vranješ ponovo u CENTRU pažnje!

Iako je rođen u Banjaluci, Vladan nikada nije branio za Borac. Tri sezone je nosio dres Sarajeva, od toga je jednu igrao na pozajmici u Mrkonjić Gradu. U međuvremenu je na Instagramu objavio da čeka dete sa suprugom Sofijom.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.