PRE MEČA 2 KILA ČAJNE I KOLA, POSLE TOMPUS I PIVO: Hrvatski reprezentativac se sad bavi KANABISOM!
Marcelo Brozović, Foto: printscreen/instagram/marcelo_brozovic

sportski

PRE MEČA 2 KILA ČAJNE I KOLA, POSLE TOMPUS I PIVO: Hrvatski reprezentativac se sad bavi KANABISOM!

Marcelo Brozović je poznat kao fudbaler koji voli da popuši cigaru i popije pivo, doduše posle mečeva, ali voli i koka-kolu i pecivo, što nije uobičajeno u ishrani modernog sportiste. Sada je pokrenuo biznis sa medicinskom marihuanom

Objavljeno:

Poznati hrvatski fudbaler Marcelo Brozović ušao je u biznis sa medicinskom marihuanom, odnosno njenom esencijalnom komponentom kanabidiolom (CBD).

U pitanju je komponenta koja se dobija iz industrijske konoplje, i koja ne dovodi do stvaranja zavisnosti, međutim i dalje je u mnogim zemljama u sivoj zoni. To nije obeshrabrilo Brozovića koji se “bacio u biznis”, tako da je nedavno sa jednom kompanijom ušao u proizvodnu kreme za zglobove i mišiće sa CBD-om.

- Kao profesionalni sportista konstantno sam suočen s velikim fizičkim naporima te svakodnevno koristim proizvode za regeneraciju i opuštanje mišića. Rezultat je regenerirajuća krema za zglobove i mišiće s CBD-om, što je ujedno i prvi proizvod s CBD-om za sportiste koji je testiran upravo na sportistima pod nadzorom farmaceutskih stručnjaka.

Ujedno, ova krema na bazi kanabisa je prvi proizvod za sportiste sa CBD-om koji je odobren, a Brozović ističe da je MB77 i sam koristio i da je oduševljen koliko mu koristi.

Nisam želeo tek tako dati nekome da napravi kremu i meni samo predstavi gotov proizvod, nego sam i sam učestvovao u testiranjima, i to prvenstveno na svojoj koži, tako da iz prve ruke mogu dati detaljne povratne informacije pa da ispravimo ono čime nismo zadovoljni – ispričao je Brozović za “Večernji list”.

Marcelo Brozović
foto: AP

Koristio je kremu u Ligi nacija pred mečeve Hrvatske, podelio je i saigračima iz Intera i reprezentacije, a videćemo koliko će hit postati među sportistima, odnosno da li će se “primiti”.

Tamošnji mediji kažu da je Brozović uložio veliki novac u ceo projekat. Nedavno je potpisao novi četvorogodišnji ugovor sa Interom, vredan 8.000.000 evra po sezoni.

Inače, Marcelo Brozović je poznat kao fudbaler koji voli da zapali cigaretu i popije pivo, doduše posle mečeva, ali voli i koka-kolu i pecivo, što nije uobičajeno u ishrani modernog sportiste. O tome je pre četiri godine pričao njegov saigrač Dejan Lovren:

- Pre finala SP 2018. pojeo je dva kila čajne kobasice, dva kroasana, popio kolu... I pretrči svejedno 15 kilometara bez problema. Kad ga pitam kako to može, pokaže prema nebu i samo kaže: "Čajna, čajna." Nije mi to jasno. Kad bih ja pojeo tako nešto, ne bih četiri dana došao sebi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.