JOŠ UVEK VERUJU U MESIJA! Bogati vlasnici Pari Sen Žermena nude novi ugovor!
Lionel Mesi, Foto: Profimedia

GORI SIGURNO NEćE BITI!

JOŠ UVEK VERUJU U MESIJA! Bogati vlasnici Pari Sen Žermena nude novi ugovor!

Argentinac je prošlu sezonu odigrao daleko ispod očekivanja

Objavljeno: 14:21h

Ceo svet fudbala je stao na noge, prošlog leta kada je Lionel Mesi stigao na Park prinčeva i usijao grad svetlosti.

Navijači Pari Sen Žermena su paradirali francuskom prestonicom kada je Mesi prvi put u profesinaloj karijeri pozirao sa dresom koji nije Barselonin. Međutim, njegovo poziranje i prve reči koja su se ispostavila kao prazna obećanja, bile su verovatno i najveće uzbuđenje koje im je pružio do sada.

Mesi je prošlu sezonu odigrao daleko ispod očekivanja, nastupi su uglavnom bili bledi, sa samo momentima magije gde nas je podsetio koliko fudbala ima u nogama, dok su defanzivni zadaci bili samo misaona imenica.

1 / 3 Foto: Profimedia

Prošle sezone Mesi je ukupno sakupio 34 nastupa na kojima je postigao 11 golova. Tim iz Pariza je suvereno, osvojio titulu u Francuskoj, ali je zato kiksnuo u Ligi šampiona gde je ispao u osmini finala od madridskog Reala.

Ipak, izgleda da bogati vlasnici francuskog šampiona još uvek veruju u njegovo božanstvo. Naime, španski list Marka, je danas ekskluzivno plasirao informaciju da su vlasnici iz Katara ponuduli novi ugovor argentinskom asu. Trenutni mu ističe 2023. a oni bi želeli da ga zadrže na Parku prinčeva barem još jednu godinu posle toga.

Mesijev povratak u Barselonu se uvek činio neizbežnim, ipak iz Katalonije ne šalju ni najmanje signale da su spremni da ga prime nazad pa bi ostanak u Parizu mogao da bude logično rešenje. Mesi za sada ima na umu samo Svetsko prvenstvo u Kataru, i nikakav papir neće biti potpisan pre toga.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.