Seks, laži i video trake: Zabijali su van terena i zbog toga se gorko pokajali! (VIDEO)

Skandali i afere u fudbalu

Seks, laži i video trake: Zabijali su van terena i zbog toga se gorko pokajali! (VIDEO)

Poznati fudbaleri umeju da se nađu u središtu seks skandala

Objavljeno: 17:35h

Francuski fudbalski reprezentativac i napadač Reala Karim Benzema priveden je zbog sumnje da je umešan u ucenjivanje igrača Liona Matjea Valbuene video snimkom seksualnog čina. Porno snimak ih koštao reprezentacije: Benzeme i Valbuene nema na spisku za duel sa Nemačkom! Pariska policija zadržala je Benzemu u pritvoru u stanici u Versaju, pod sumnjom da je učestvovao u ucenjivanju Valbuene zajedno sa još tri fudbalera protiv kojih je već ranije pokrenuta istraga. Među privedenima pre dve nedelje bio je i bivši francuski reprezentativac Đibril Sise, koji je posle saslušanja pušten na slobodu. Priveden Karim Benzema zbog ucenjivanja saigrača seks snimkom! (FOTO)

Po francuskim zakonima, za pokušaj iznude novca predviđena je maksimalna zatvorska kazna od pet godina. Najnoviji skandal u svetskom fudbalu naveo nas je da se prisetimo pređašnjih sličnih afera. Krenućemo od one iz našeg dvorišta. Bivši reprezentativac naše države i fudbaler Crvene zvezde, Nenad Jestrović, bio je žrtva ucene u februaru 2008. godine. Zbog ucene da će objaviti vrući snimak ukoliko im ne preda 200.000 evra procesuirano je četvoro osumnjičenih.

Ucenjivači su uhapšeni prilikom otkupa kompromitujućeg materijala. Jestrović je kasnije demantovao da je on na snimku, tvrdeći da je reč o fotomontaži. Jedna od najvećih fudbalskih zvezda današnjice, Kristijano Ronaldo, tokom 2012. godine našao se na udaru lopova koji su mu pretili da će pustiti u javnost video snimak na kome se vidi kako vodi ljubav sa tadašnjom verenicom Irinom Šejk.

Svojevremeno, na društvenim mrežama mogle su se videti veoma eksplicitne fotografije fudbalera PSŽ-a, Ezekijela Lavecija. Tokom leta 2014. godine, grupa hakera je provalila u mobilni telefon i računar fudbalera i njegove devojke Janine Skrepante.

Francuskinja Eglantine Eglantin-Flore Agilar raskrinkala je fudbalera Mančester junajteda Maruana Felainija koji joj je slavo svoje gole fotografije. Dok je živela u Los Anđelesu, Francuskinja je otkrila da joj je vezista "crvenih đavola" slao svoje obnažene fotografije i tražio isto od nje, uz napomenu "da voli velike guze".

Benzemin kolega iz nacionalnog tima, Frank Riberi, 2010. godine bio na meti istražnih organa. Fudbaler Bajerna je zajedno sa reprezentativnim kolegom Benzemom imao seks aferu sa Zaijom Dehar. Problem po francuskog fudbalera predstavljala je činjenica da je Zaija u to vreme bila maloletna.

Među akterima seks skandala bili su i brojni engleski fudbaleri. Ešli Kol, tada fudbaler Čelzija i engleske reprezentacije, zbog svojih seks afera uništio je brak sa britanskom lepom pop zvezdom Šeril Kol.

(Aleksander Vlajković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.