DŽEKO SE DO POSLEDNJEG DAHA BORI ZA MESTO U INTERU: Nije hteo Vlahovića za konkurenta!
Inter prioritet: Džeko, Foto: EPA/Matteo Bazzi

transfer pijaca

DŽEKO SE DO POSLEDNJEG DAHA BORI ZA MESTO U INTERU: Nije hteo Vlahovića za konkurenta!

Velika dilema oko ostanka bosanskog reprezentativca u redovima milanskog velikana

Objavljeno:

Edin Džeko (36) priključio se treninzima Intera i ima veliku želju da se izbori za status u Interu pored povratnika u klub Romelua Lukakua.

Džeko iza sebe ima sasvim solidnu sezonu u timu iz Milana. Postigao je 17 pogodaka, ali klub se ipak odlučio da vrati Belgijanca Lukakua kojeg je Edin prošlog leta zamenio među Neroazurima.

Ipak, povratak Lukakua očigledno je izazov za bosanskog napadača. On se ranije od očekivanog vratio u klub i počeo je s treninzima. Spreman je da se bori za svoje mjesto u timu, iako se konstantno govori o njegovom odlasku.

1 / 8 Foto: Profimeida

Stručnjak za transfere u italijanskom fudbalu Alfredo Pedula tvrdi da je Džeko u proteklim satima odbio transfer u Juventus.

"Pre 48 sati došla je zvanična ponuda Juventusa koju je Džeko odbio. Pored njega meta Juventusa je i Marko Arnautović. Traže dostojnu zamenu za Dušana Vlahovića", ističe Pedula i nastavlja priču:

"Džeko je i u prošlosti bio jako blizu Juventusu. Inter im je ovog puta saopštio da razgovaraju direktno s Edinom, ali on im je rekao NE", tvrdi Pedula.

Džeko je očigledno odlučan da se izbori za svoje mesto u Interu. Iskustva ima dosta, ali moraće da iskoristi svaku šansu koja mu se ukaže.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.