Stanković o igračima, DOVOĐENJU NOVOG ŠPICA i Pešiću! Dekijeva filozofija fudbala je unikatna
Dejan Stanković bez trunke straha ulazi u sezonu, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

pojedinci su ga posebno očarali!

Stanković o igračima, DOVOĐENJU NOVOG ŠPICA i Pešiću! Dekijeva filozofija fudbala je unikatna

Kings Kangva i Osman Bukari postili su prve golove za Crvenu zvezdu

Objavljeno:

Crvena zvezda je uspešno završila prvu misiju u prvenstvu. Oružje je na otvaranju sezone položio još jedan predstavnik Srbije u Evropi, Radnički.

Crveno-beli su nastavili, gde su stali prošle sezone, rivale na stadionu „Rajko Mitić” ostavljaju bez šansi za pobedu još u prvom poluvremenu. Trener Dejan Stanković je protiv Nišlija izašao znatno ofanzivnije od uobičajenog, želeći prevashodno da vidi novajlije Kingsa Kangvu i Osmana Bukarija, što je moglo da ga košta u prvih 45 minuta, ali je na kraju Zvezda još jedan meč završila bez primljenog gola.

1 / 7 Foto: Starsport

– Ispostavilo se na kraju da smo startovali ubedljivom pobedom, iako smo preživeli deset minuta vatrometa pred svojim golom, što je bilo možda i očekivano znajući da Radnički ima možda najbrži napad u ligi. Fenomenalno se transformišu iz odbrane u napad. Imali smo lagan vezni red, tako da smo dobili četiri, pet kontri. Zamenom Gobeljića i Erakovića i pomeranjem Kangve iza lopte zaustavili smo njihovu tranziciju. Od tog momenta smo kontrolisali – kazao je trener Zvezde Dejan Stanković.

STANKOVIĆ IMA ŠTA DA ZAMERI IGRAČIMA! Zadovoljan razultatom, ali ne i ovom SEGMENTOM!

Kings Kangva i Osman Bukari postili su prve golove za Crvenu zvezdu.

– Dobili smo dva ozbiljna člana. Predstoji im da steknu automatizme u odbrani i napadu. To je proces. Zahvalni su igrači, pokazali su zašto su dovedeni. Kangva je jak na lopti, lucidan, motoričan… Bukari je pokazao brzinu, smatram da može još mnogo bolje. Ostali deo tima je bio dobar, na momente odličan.

Posle izlaska Milana Pavkova u napadu Zvezde zaigrao je Ibrahim Mustafa i ušao u dve šanse.

ODUŠEVLJENI KANGVA NIJE KRIO ZADOVOLJSTVO! Gol koji sam postigao verujem da je samo jedan u nizu!

Ibrahim Mustafa
foto: Starsport©

– Menjao se na poziciji špica sa Kataijem. Zadovoljan sam kako je odigrao i ponovo je imao šanse za gol. Pošteno radi, daje celog sebe, ne plaši se duela, napada dubinu… Popraviće realizaciju. Na njega ozbiljno računamo.

Crvena zvezda još uvek nije angažovala željenog špica, pa je Stanković upitan kad će stići golgeter.

Dejan Stanković, FK Crvena zvezda, Fudbal
foto: Starsport

– S obzirom da smo pobedili 4:0 i da je Pavkov postigao gol, ne mogu da pričam o drugom igraču. Zadovoljan sam fudbalerima koje imam – zaključio je Stanković.

Aleksandar Pešić, sadašnji član Karagumruka i nekadašnji član Crvene zvezde pratio je prvu utakmicu šampiona Srbije u novoj sezoni.

– Imao je šta da vidi – bilo je sve što je rekao Dejan Stanković na pominjanje potencijalnog pojačanja.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.