ENGLESKI MEDIJI NISU ZABORAVILI NA "MARKECA": Sada su ga stavili u isti koš sa Kristijanom Ronaldom!
Lazar Marković, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

ostavio je trag

ENGLESKI MEDIJI NISU ZABORAVILI NA "MARKECA": Sada su ga stavili u isti koš sa Kristijanom Ronaldom!

Mnogo se od tada mladog i perspektivnog Markovića očekivalo 2014. godine

Objavljeno:

Krilni srpski fudbaler Lazar Marković je veliki deo svoje inostrane karijere proveo u Engleskoj, od 2014. do 2019. godine, kada je bio član Liverpula i Fulama, a u međuvremenu i Hal sitija gde je igrao na pozajmici.

Mnogo se od tada mladog i perspektivnog Markovića očekivalo 2014. godine, kada ga je Liverpul za 20 miliona funti doveo iz Benfike. Međutim, on nije uspeo da se nametne, a nisu mu pomogli ni odlasci na pozajmice u Hal, Fenerbahče, Sporting, Anderleht.

Tako je ''Markec'' ostao upamćen na Ostrvu kao Liverpulova promašena investicija, a u tom stilu piše i ''Dejli Star'', pominjući Markovića u kontekstu priče o najnovijoj Čelsijevoj ponudi za Kristijana Ronalda.

Kristijano Ronaldo
foto: EPA/Peter Powell

Ta ponuda navodno iznosi samo 14 miliona funti.

- Iako izgleda kao da Junajted sada prihvata da će ovog leta izgubiti Ronaldove usluge, ostaje da se vidi da li će loša ponuda Plavaca - što je manje od iznosa koji je Liverpul izdvojio da dovede Lazara Markovića na Enfild - biti dovoljna da ubede Junajted da posluje sa jednim od svojih vrhunskih rivala - piše ''Dejli Star''.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.