Zvezda je posle dramatične završnice porazila Megu, a Radonjić je imao šta da kaže posle pobede! (FOTO)
Foto: Beta

oscilacije...

Zvezda je posle dramatične završnice porazila Megu, a Radonjić je imao šta da kaže posle pobede! (FOTO)

- Rekao sam da očekujem interesantnu utakmicu i tako je bilo. Meč nismo otvorili u ritmu koji nas krasi u poslednje vreme
Objavljeno: 22:22h

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posle trijumfa nad Mega Leksom da je njegov tim imao mnogo oscilacija, ali da mu je najvažnije to što je nastavljen pobednički niz u ABA ligi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Rekao sam da očekujem interesantnu utakmicu i tako je bilo. Meč nismo otvorili u ritmu koji nas krasi u poslednje vreme, ali smo u drugoj četvrtini, dobrom igrom, došli do prednosti. U nastavku smo imali oscilacije, ušli u produžetak i na kraju, što je najbitnije, došli do pobede - rekao je Radonjić.

Crveno-beli su posle produžetka slavili sa 81:69 i zadržali maksimalan učinak na Jadranu.

Trener ekipe Mege Dejan Milojević ocenio je da su njegovi košarkaši naterali Zvezdu da odigra najteži meč u ABA ligi ove sezone.

foto: Fonet

- U produžetku smo posustali, mislim da smo se prilično istrošili. Jednostavno, Zvezda ima dužu klubu, Radonjić je rotirao više igrača i taj naš umor je došao do izražaja. Potpuno smo pali u produžetku. Tek predstoje najbitnije utakmice. Ovo je bio jedan od onih mečeva u kome nismo imali šta da izgubimo, protiv apsolutnog favorita - rekao je Milojević.

(Espreso.co.rs/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.