MIHAJLOVIĆEV "SUSRET U GAĆAMA" OPISAN U KNJIZI "POVRATAK IZ PAKLA"!
Siniša Mihajlović, Foto: Printscreen/Facebook

adrijan mutu

MIHAJLOVIĆEV "SUSRET U GAĆAMA" OPISAN U KNJIZI "POVRATAK IZ PAKLA"!

Jedan od najtalentovanijih fudbalera koje je rumunski fudbal dao Adrijan Mutu opisao je u svojoj autobiografiji jednu scenu o kojoj i danas ljubitelji fudbala pričaju u Evropi.

Objavljeno:

Naime, to je jedna od situacija koje ne služe na čast srpskom asu Siniši Mihajloviću, a dogodila se 2003. godine na meču Lige šampiona između Lacija i Čelsija njegovim pljuvanjem Rumuna u lice.

Fudbal je namestio kasnije da se dvojica igrača iz klinča nađu na istoj strani. Mihajlović je postao trener Fioretnine 2010. godine po odlasku Ćezara Prandelija za selektora Italije, a Mutu je već četiri godine igrao za ljubičaste.

Uticaj partizanskih filmova! DAN KADA JE MIHAJLOVIĆ PLJUNUO NEMCA: Bilo je jače od mene, ličio mi na NACISTU!

- Mislio sam da treba da razgovaramo o tom incidentu, razmišljao sam šta da mu kažem. Bio sam u Kortini d'Ampeco, prva tri dana treninga od dolaska na odmor. Došao mi je menadžer tim i rekao da me traži Mister. Bio sam u gaćama, obuo sam samo papuče i tako sam otišao kod njega u svlačionicu. Pomislio sam dok sam išao ka njemu "Srbin sigurno misli kako da mi se osveti!“, ali dobro... Znao sam ne može sad da me napadne - piše Mutu u knjizi "Povratak iz pakla".

BOMBARDER SA LIVADE KOJI JE ŽIVEO ZA PREKIDE: Miha otkrio tajnu razornog udarca! ZVEZDA GA ODBILA PA SKUPO PLATILA!

- Kada sam ušao u svlačionicu, samo što se nisam onesvestio. Siniša je još uvek bio u gaćama. Samo mi je prošlo kroz glavu "majko moja, pa i on je isto razmišljao šta će mi reći". Seo sam na suprotnu stranu od njega. Odmah me pitao "zašto si došao u gaćama". Odgovorio sam mu "ali zašto me primate u gaćama" . Prvi je probio led.

- Nisam trebao da napravim taj gest pre nekoliko godina! Znam da si zabrinut, ali ne brini, ja sam kriv! Bio si toliko pametan da si me provocirao, a ja sam dopustio sebi da te pljunem. Pogrešio sam i izvinjavam se - rekao mi je Mihajlović.

BINA JE STALNO NOSIO PIŠTOLJ, Šaban je bio do ja*a! Kako je traka pripala Diki? SKENIRANA EKIPA ZVEZDE IZ ‘91.

Ostali smo prijatelji do danas, 20 godina nakon toga. Kada sam saznao da ima zdravstvenih problema, pozvao sam ga i setili smo se epizode ​​u gaćama - napisao je Mutu u svojoj knjizi "Povratak iz pakla".

Mutu danas radi kao trener bukureštanskog Rapida.

Espreso/24 sedam


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.