NASTAVLJA SE REKONSTRUKCIJA PARTIZANOVOG TIMA! U Humskoj planiraju da dovedu bar još tri pojačanja!
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport©

pregovori uveliko traju!

NASTAVLJA SE REKONSTRUKCIJA PARTIZANOVOG TIMA! U Humskoj planiraju da dovedu bar još tri pojačanja!

Ivica Iliev je konstantno "na telefonu"

Objavljeno: 22:32h

Tri fudbalera su angažovana - Zlatan Šehović, Aleksandar Filipović i Patrik Andrade, ali to nije kraj rekonstrukcije Partizanovog tima po dolasku Ilije Stolice na mesto trenera, jer u Humskoj planiraju da dovedu bar još tri pojačanja koja će zaoštriti konkurenciju i tim učiniti konkurentnim u svim takmičenjima.

Sportski direktor Ivica Iliev je konstantno "na telefonu", pregovori su u jeku i očekuje se da crno-beli u narednih nekoliko dana imaju nova lica na treningu, fudbalere koji će nadomestiti one koje je "odneo" veliki igrački rez, ali i uneti novu energiju, svežu krv koja je napstoro bila neophodna.

Prvi čovek sportskog sektora je krenuo upravo od pomenutog "reza", navodeći da je bio nužan zbog starosti, pa i prezasićenosti ekipe.

Ivica Iliev
foto: Starsport

- Partizan ima koncept da gura mlade igrače i živi od toga, zato je jednostavno moralo da se desi. Sa druge strane, kada realno sagledate, sem nekoliko igrača koji su imali određenu ulogu, velika većina od tih momaka nije igrala, niti su bili nosioci. Imali su malu ili nikakvu minutažu i onda je to samo broj - kaže Ivica Iliev za Telegraf.

O igračima koji su već angažovani, sportski direktor ima samo reči hvale. To, naravno, nije sve, Partizan će angažovati bar još tri igrača, dok će ostatak aktivnosti u prelaznom roku zavisiti od odlazaka.

Ivica Iliev
foto: Starsport©

- Ostaje da popunimo poziciju štopera umesto Nemanje Miletića i, razume se, uvek težimo ka tome da svaki sledeći igrač koji dođe bude kvalitetniji i bitniji za tim. Gledaćemo da dovedemo još jednog bonusa i to nekoga ko pravi razliku i pride bude dobra investicija za budućnost, ko nije samo broj na terenu. To pravilo o bonusu, to je moj lični stav, ne sviđa mi se nimalo, jer je veštačko forsiranje, a Partizan je nasuprot tome poznat da stavlja akcenat upravo na mlade igrače kada su spremni za najviši nivo. Iz toga izlaze igrači za prvi tim, reprezentaciju, evropski nivo i predstavljaju i fudbalsku i finansijsku dobit za Partizan. Na silu nemate ništa od toga, već imate situaciju u kojoj je trenutno naša mlada reprezentacija - rekao je Iliev, pre nego što je nastavio o potencijalnim pojačanjima.

- Ali, da se vratim na temu, potrebno nam je i krilo, neko ko će da pravi raziliku, ko će biti lider na terenu i preuzeti konce igra u ruke, sposoban da egal mečeve sam preokrene individualnim kvalitetom. Nadam se da ćemo uskoro imati lepe vesti...

Odlasci su svakako aktuelni, Marko Milovanović je na pragu Almerije, Saša Zdjelar je izrazio želju da se oproba u drugoj sredini i to nije nikakva novost, jer je vezista još zimus "produžio" karijeru u Humskoj, odbio bogate ponude zbog trke za titulom. Zato mu klub sada neće praviti probleme.

Upitan da prokomentariše prve mečeve Partizana sa Ilijom Stolicom na čelu, Iliev ističe da se u početku vidi ideja, ali i način na koji će Partizan igrati.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.