KOLIKO JE SAŠA ILIĆ (NE)ZADOVOLJAN U SOFIJI? Oglasili su se čelnici kluba povodom PRAVILA transfera igrača!
Legenda Partizana; Saša Ilić, Foto: Predrag Milosavljevic/Starsport.rs ©

da li bi mu bolje bilo u humskoj?

KOLIKO JE SAŠA ILIĆ (NE)ZADOVOLJAN U SOFIJI? Oglasili su se čelnici kluba povodom PRAVILA transfera igrača!

Ikona crno-belih trenutno se nalazi na poziciji trenra bugraskog kluba

Objavljeno:

Kao bomba je odjeknula informacija da je Saša Ilić novi šef stručnog štaba CSKA Sofije. Ipak, posle samo mesec dana pojavili su se određeni problemi.

Prema pisanjima bugarskih portala došlo je do neslaganja između Saše Ilića i sportskog menadžmenta kluba. Pojedini članovi uprave CSKA počeli su da kao i ranije dovode u klub određene igrače, bez konsultacija sa prvim trenerom.

SAŠA ILIĆ DOVEO BIVŠEG FUDBALERA ZVEZDE: Legenda Partizana zasukala rukave!

Naravno, sve je to zasmetalo Iliću, te se priča medijiski proširila. Ipak, ubrzo je izašlo zvanično saopštenje kluba u kome su demantovali te priče.

- Odnos i rad između trenera Saše Ilića, uprave i vlasnika kluba su apsolutno sinhronizovani na svim nivoima. Između njih nije bilo napetosti, naprotiv - komunikacija je svakodnevna, uz razumevanje, po svim pitanjima i u potpunosti. Fudbaleri Bredli de Nojer i Lazar Tufegdžić dovedeni su na zahtev Saše Ilića. Stanislava Šopova, kao perspektivnog mladog Bugarina, uprava je ponudila treneru što je on odobrio. Danilo Asprilja nije opcija za CSKA. Fudbaler je ponuđen klubu, ali trener nije odobrio transfer. Na zahtev Saše Ilića, klub čini sve da dovede još dvojicu novih igrača. I dalje na zahtev Saše Ilića, u toku su pregovori o raskidu ugovora sa trojicom fudbalera.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.