ŠOKANTNA INFORMACIJA! Liverpul nije mogao da parira, EVO KOLIKO MESEČNO ZARAĐUJE MANE U BAJERNU, PRETERALI GA!
Sadio Mane preselio se u Nemačku za 20 miliona evra godišnje, Foto: EPA/Francis R Malasig

JEDAN OD NAJPLAĆENIJIH...

ŠOKANTNA INFORMACIJA! Liverpul nije mogao da parira, EVO KOLIKO MESEČNO ZARAĐUJE MANE U BAJERNU, PRETERALI GA!

Sadio Mane u nemačkom klubu ima skoro pa duplo veću platu nego u što je imao u Engleskoj

Objavljeno:

Sadio Mane potpisao je trogodišnji ugovor sa Bajern Minhenom.

Mane je odlučio da prihvati ponudu nemačkog šampiona jer smatra da mu je potreban novi izazov u karijeri nakon šest bespekornih sezona koje je imao u Liverpulu.

Sadio Mane
foto: EPA/Naomi Baker

Iako su Redsi bili spremni da mu ponude novi ugovor, iskusni napadač je to sa lakoćom odbio i poručio da želi da napusti klub. Bajern je odmah reagovao i uspeo je da dogovori transfer vredan oko 35 miliona evra.

Mane je zvanično predstavljen na Alijanc Areni i potpisao je trogodišnji ugovor sa Bavarcima, te se sada svrstava među najplaćenijim fudbalerima na svetu.

Kako je "Bild" objavio, Senegalac će inkasirati čak 60 miliona evra za trogodišnji ugovor u nemačkoj, što je impresivna cifra, koja je takođe veća nego što je imao igrajući za Liverpul.

Mane će u Minhenu godišnje zarađivati skoro 20 miliona evra, odnosnona mesečnom nivou njegova plata će iznositi 1.650.000 evra. To je velika razlika, jer je u Premijer ligi zarađivao nešto više od 12 miliona evra na godišnjem nivou.

U Bajernu je i dalje najplaćeniji Robert Levandovski koji godišnje zarađuje oko 23 miliona evra, ali očekuje se da će Poljak ovog leta da napusti nemački klub.

VIŠE OD IGRAČA! Pogledajte kako Mane pomaže svom selu i meštanima (FOTO)

Prema pisanju nemačkih medija, pored Manea godišnju platu u iznosu od 20 miliona evra u Bajernu imaju još Manuel Nojer, Tomas Miler i Leroj Sane.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.