KRAJ PUTA ZA ORLIĆE NA EP: Ima gora stvar od toga!
Omladinci Srbije, Foto: FSS

ep u slovačkoj

KRAJ PUTA ZA ORLIĆE NA EP: Ima gora stvar od toga!

Omladinska reprezentacija Srbije poražena je u poslednjem meču grupe B Evropskog prvenstva u Slovačkoj protiv Austrije rezultatom 3:2.

Objavljeno: 22:14h

Na taj način su "orlići" ostali ne samo bez prolaza u nokaut fazu ovog takmičenja, već i bez trećeg mesta koje bi ih vodilo u baraž za plasman na Svetsko prvenstvo u Indoneziji 2023. godine.

O OVOME ĆE SE TEK PRIČATI! Kako nas je Piksijeva filozofija odvela u Katar - jedna rečenica zapisana u LEGENDU

Srbija je mogla i do polufinala Evropskog prvenstva, ali je tek od toga bilo daleko. Bilo im je potrebno da pobede sa četiri gola razlike Austriju i da se nadaju da će Engleska sa tri gola razlike da savlada Izrael. Nijeda od tih uslova se nije obistinio.

Još jednom se poroznom pokazala odbrana naše selekcije, te je Rapidov duo u 25. minutu doneo prednost Austriju. Centrirao je doskorašnji član Barselone Jusuf Demir i u protivničkom šesnaestercu proigrao Leopolda Kuerfelda, saigrača iz bečkog tima, a ovaj nije promašio uz pomalo i komičnu reakciju naše defanzive.

Imala je i Srbija svoje prilike, jedan gol je poništen, a potom se po drugi put na ovom turniru u strelce upisao napadač Milana, Marko Lazetić.

Knežević je ubacio loptu u peterac, tamo je prvo zakačio Ajdar, da bi je potom Lazetić ubacio u mrežu.

Radost Srbije je kratko trajača, a ugušili su je Kuerfeld novim golom nakon kornera i očajne reakcije odbrane, a potom i fudbaler Saclburga Valner nakon, pogađate, očajne reakcije nakon kornera.

1 / 6 Foto: FSS

NEMA POVRATKA U MADRID: Novi klub Luke Jovića se obavezao na otkup Srbinovog ugovora!

Do kraja su samo rezervisti Đorđe Gordić i Petar Ratkov uspeli da iskombinuju i smanje rezultatski zaostatak. Ekipa Aleksandra Jovića nije mogla više od toga.

U drugom susretu ove grupe Engleska je minimalnim rezultatom savladala Izrael i na taj način overila prvo mesto u grupi.

Espreso/B92


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.