BIO SAM SA MUŠKARCIMA, BIO SAM SA ŽENAMA, PA ŠTA?! - Bivši reprezentativac Brazila šokirao porodicu i celu naciju!
Rišarlison Barbosa, Foto: Printscreen/Instagram/@richarlyson

i šta ćemo sad?

BIO SAM SA MUŠKARCIMA, BIO SAM SA ŽENAMA, PA ŠTA?! - Bivši reprezentativac Brazila šokirao porodicu i celu naciju!

Najviše je upamćen po nastupima za Sao Paolo i Atletiko Mineiro u domovin, kao RB Salcburg u Evropi

Objavljeno:

Nekadašnji brazilski reprezentativac Rišarlison Barbosa šokirao je tamošnju javnost, ali i porodicu, nakon gostovanja u jednom podkastu.

Naime, on je bio gost u jednom emisiji koja se bavi predrasudama i homofobijom u brazilskom društvu i tom prilikom je rekao da je bio u vezama i sa muškarcima i sa ženama.

Rišarlison Barbosa (desno)
Rišarlison Barbosa (desno)foto: EPA/Andres Cristaldo

- Čitav život su me pitali jesam li gej. Bio sam u vezi i sa muškarcima i sa ženama. Pričam ovde sa vama i sada će se vrlo brzo pojaviti vest da sam biseksualac. A mim je već spreman. Reći će: 'Vau, ali kunem se? Nisam imao pojma'... Ja sam normalan, imam potrebe i želje. Izlazio sam s muškarcima, izlazio sam sa ženama, pa šta onda? Šta ćete da uradite? Bilo šta. Napisaće naslov kako je Rišarlison govorio u podkastu da je biseksualac. Lepo. A onda će krenuti kiša izveštaja, i što je najvažnije, neće se ništa menjati po pitanju homofobije. Nažalost, svet nije spreman da vodi ovu diskusiju i da se nosi sa njom prirodno - ispričao je u dahu nekadašnji defanzivni vezni Selesaa.

Najviše je upamćen po nastupima za Sao Paolo i Atletiko Mineiro u domovin, kao RB Salcburg u Evropi, dok je za Brazil odigrao dve utakmice 2008.

Ono štro je zanimljivo jeste to da njegova porodica do sada nije znala istinu.

- Sa mamom sam otvoreno razgovarao o svojoj seksualnosti. Moj otac i moj brat saznaće sve iz podkasta - poručio je Rišarlison Barbosa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.