ALBANKA SVE RASKRINKALA! Zlatan u LUKSUZNI stan, ja u sirotinjsku četvrt - mračna strana fudbala! (FOTO)
Aslani i Ibrahimović, Foto: asllani9/zlatanibrahimovic/Instagram

skandal!

ALBANKA SVE RASKRINKALA! Zlatan u LUKSUZNI stan, ja u sirotinjsku četvrt - mračna strana fudbala! (FOTO)

Kosovare Aslani rešila da progovori

Objavljeno: 12:26h

Švedsku fudbalerka albanskog porekla Kosovare Aslani (32), za koju se smatra da je jedna od najboljih igračica na svetu, u njenoj zemlji smatraju "ženskim Ibrahimovićem".

Aslani je dve poslednje godine nosila dres Real Madrida, a uskoro će potpisati za Milan. Šveđanka isto kao i Zlatan igra na poziciji napadača, rodila se švedskom gradu Kristianstadu, a na zglobu ima tetovažu orla.

Aslani je osvojila dve srebrne olimpijske medalje, evropsku i svetsku bronzu. Igrala je za najveće evropske klubove, a karijeru je započela u švedskom Linkopingu nakon čega je nosila dres Crvene Zvezde iz Čikaga, PSŽ-a, Mančester sitija, a od 2020. je član "kraljevskog" kluba.

Po dolasku u Pariz 2012. godine, direktor muške sekcije Leonardo i Zlatan Ibrahimović predstavili su je u klubu.

- Ako želite da pobeđujete, treba vam švedski napadač - izjavio je tada Ibrahimović.

Tri i po godine kasnije napustila je PSŽ, a sada je otvoreno progovorila o diskriminaciji fudbalerki u odnosu na fudbalere.

- Svi misle da je glamur biti profesionalac, ali vrlo je zanimljivo znati kako to izgleda za igračicu. Kad sam potpisala za PSŽ, to su bili veliki mediji jer sam bila prva Šveđanka u klubu. Zlatan je bio tamo u isto vreme i hteli su da naglase da smo mi dva švedska napadača u PSŽ-u. Zajedno smo se slikali i bila je to velika stvar. Sledećeg dana odvezli su me u neki apartman u sirotinjskim četvrtima Pariza, a Zlatan je otišao u luksuzni apartman u najelitnijem delu grada - izjavila je Aslani nakon čega je dodala:

- Nisam dobila informaciju gde bih mogla kupiti hranu ili kako doći do teretane. Bila je to provera stvarnosti i podsetnik da novčić ima dve strane. S jedne strane je sjajna, druga je potpuno prljava. Taj deo ženskog fudbalaje još uvek u razvoju, moglo bi se reći.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.