KATASTROFA ZA CRVENU ZVEZDU: Važan igrač doživeo TEŠKU povredu, propušta start sezone!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©

loše vesti!

KATASTROFA ZA CRVENU ZVEZDU: Važan igrač doživeo TEŠKU povredu, propušta start sezone!

Dejan Stanković u problemima

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su prvi deo letnjih priprema na Zlatiboru, gde su odigrali jedan kontrolni meč protiv Jedinstvo Puteva (2:1).

Naredna stanica je Slovenija, ali crveno-beli ne idu u dobrom raspoloženju u nastavak priprema.

Naime, kako piše "Sportski žurnal" defanzivac Crvene zvezde Radovan Pankov je doživeo tešku povredu!

Štoperu su tokom utakmice sa Jedinstvo Putevima stradali ligamenti zgloba, neće putovati u Sloveniju i propustiće uvodni deo sezone.

Radovan Pankov
Radovan Pankovfoto: Starsport©

Koliko duga pauza čeka Pankova još je rano da se prognozira, ali kako sada stoje stvari minimum mesec dana neće biti sposoban za redovan trenažni proces. Jedan od igrača užičkog zonaša krajnje neoprezno i oštro uklizao i tom prilikom teže povredio Pankova. Štoperu je odmah imobilisan zglob i moraće da nosi određeno vreme medicinsku čizmu.

Nove okolnosti donose Dejanu Stankoviću veliki problem i za trenažni proces i sklapanje takmičarske ekipe. Pankov je prva rezerva među štoperima, nedavno je produžio ugovor na još dve godine.

Crvena zvezda na pripreme u Sloveniju otići će sa manjkom štoperskog kadra, uz standardne Aleksandra Dragovića i Strahinju Erakovića je još samo novajlija iz Rada Vuk Bogdanović. Na Prvenstvu Evrope za omladince u Slovačkoj je Stefan Leković, priključiće se po završetku šampionata i obaveznog odmora.

(Espreso/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.