STAV KOJI ĆE ODUVATI GROBARE: Filipović PECNUO Zvezdu: INJEKCIJA ZDRAVOG, NEOPHODNOG OPTIMIZMA U PARTIZANU! (VIDEO)
Aleksandar Filipović, Foto: fk partizan: MIROSLAV TODOROVIĆ

fk partizan

STAV KOJI ĆE ODUVATI GROBARE: Filipović PECNUO Zvezdu: INJEKCIJA ZDRAVOG, NEOPHODNOG OPTIMIZMA U PARTIZANU! (VIDEO)

Fudbalski klub Partizan pojačao je defanzivnu liniju dovođenjem Aleksandra Filipovića iz Bate Borisova, a desni bek se priključio ekipi na pripremama u Sloveniji.

Objavljeno: 17:15h

Po dolasku u hotel i nakon srdačnog pozdrava sa novim saigračima, Filipović je zadužio crno-belu opremu, te govorio za klupsku televiziju.

Inače, Filipović je sa novim trenerom, Ilijom Stolicom već sarađivao u voždovcu, o čemu je najpre govorio.

- Kod Stolice i u Borisovu sam najčešće igrao levog beka, tu je najviše trebalo da se pomogne, ali mi je desna noga jača i najkomfornije će biti da da igram po toj strani. Ovo je za mene velika šansa, opet ću sarađivati sa trenerom s kojim sam proživeo lepe trenutke u Voždovcu. Konsultovao sam se sa suprugom, oboje smo se posle skoro pet godina u inostranstvu uželeli kuće i super je što je ovako ispalo - kazao je Filipović na početku razgovora.

Navijači crno-belih gotive ga iz perioda kada je nosio dres ekipe sa Krova, kada su u maju 2017. godine bili bolji od Crvene zvezde i tako Partizanu otvorili put ka tituli.

- Veoma mi je drago što se tako desilo. Ja sam fudbaler koji hoće da osvaja trofeje, znam da sam došao u klub koji, takođe, teži peharima. Daću sve od sebe na svakoj utakmici kako bismo osvojili titule. Bio sam deo beloruskog derbija, samo što pritisak nije kao ovde. Osetio sam kako je igrati za klub gde moraš svaku utakmicu da pobediš, ali što se tiče navijača i medija, nije kao u Srbiji. Možda sam malo zaboravio, ali ću se brzo navići i neće mi biti problem.

Ni novi saigrači nisu potpuno strani Filipoviću, iz reprezentacije poznaje Zdjelara, Uroševića, Stevanovića.

- Jedva čekam da prionem na treninge. Nisam pauzirao, jer je šampionat Belorusije u toku, fizički sam spreman. Što se tiče Partizana, igrao je lep fudbal, svidelo mi se kako su se momci borili za klub, tako ćemo i mi, od početka do kraja, na svakoj utakmici daćemo maksimum - dodao je Filipović.

Espreso/24sedam


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.