PARTIZAN VRATIO BIVŠEG IGRAČA! Poznati detalji transfera, čeka se samo promocija!
Stojković i Šehović, Foto: Starsport©

gotovo je!

PARTIZAN VRATIO BIVŠEG IGRAČA! Poznati detalji transfera, čeka se samo promocija!

Partizanovo dete se vraća u Humsku, spreman ugovor na tri godine

Objavljeno: 20:28h

Partizan je dogovorio prvo letnje pojačanje! Nekadašnji fudbaler crno-belih Zlatan Šehović je utanačio lične uslove sa crno-belima!

Kako piše "Telegraf" povratnik u Partizan je dogovorio trogodišnju saradnju, a poznati su i detalji transfera.

Crno-beli će za prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku platiti Izraelcima obeštećenje u visini od 350.000 evra, kao i 20 odsto procenata od dalje prodaje.

Partizan je prvobitno ponudio 300.000 evra i 10 odsto transfera, ali Izraelci nisu pristali na to, pa je ponuda morala da se pojača.

Zlatan Šehović
Zlatan Šehovićfoto: Starsport©

Time je Partizan praktično “zatvorio” poziciju levog beka, gde je posle odlaska Ivana Obradovića i Rajka Brežančića, ostao samo nosilac igre Slobodan Urošević, kome će mladi povratnik biti ispomoć u velikom broju utakmica.

Šehović je prošao sve mlađe selekcije Partizana, potom je u mandatu Miroslava Đukića prekomandovan u prvi tim, kasnije je kod Zorana Mirkovića delio minutažu sa Nemanjom G. Miletićem i Slobodanom Uroševiće, a postao je “suvišan”, bar se tako činilo, kada se u klub vratio i Rajko Brežančić.

Zlatan Šehović
Zlatan Šehovićfoto: FK Partizan

U januaru 2020. godine je prešao u Makabi iz Netanje i bio standardan prvotimac, što ga je i preporučilo za povratak u Humsku.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.