ARSENAL ŠOKIRAN! Tobdžije bile na ivici ambisa, ali je Žiru ponovo oduševio ljubitelje fudbala! (VIDEO)
Foto: Reuters

premijer liga, 20. kolo

ARSENAL ŠOKIRAN! Tobdžije bile na ivici ambisa, ali je Žiru ponovo oduševio ljubitelje fudbala! (VIDEO)

Bornmut je posle četvrtog remija od početka sezone deveti na tabeli Premijer lige sa 25 bodova, dok je Arsenal četvrti sa 41 bodom
Objavljeno: 23:10h

Prava 'drama' viđena je na meču između Arsenala i Bornmuta koji su odigrali nerešen meč u okviru 20. kola Premijer lige - 3:3.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"Tobdžije" su do 70. minuta gubile sa velikih 3:0, ali je fenomenalni Olivije Žiru spasao londonski klub poraza i doneo bod svojoj ekipi.

Ekipa Arsena Vengera odigrala je veom loše prvo poluvreme. Domaćini su za 20 minuta postigli dva gola, a strelci su bili Čarli Danijels i Kalum Vilson koji je postigao gol iz penala pošto je Granit Džaka veoma agresivno startovao u šesnaestercu. Da poraz bude još ubedljiviji pobrinuo se Rajan Frajzer u nastavku meča, ali su ’Tobdžije’ u 70. minutu nagovestile pravu dramu na ’Vitali stadionu’. Arsenalu je bio olakšan posao pošto je Frensis dobio crveni karton osam minuta pre kraja susreta. Izabranici Arsena Vengera nisu imali nijedan udarac u okvir gola, da bi golom Aleksisa Sančesa u 70. i Lukasa Peresa u 75. Arsenal delovao potpuno drugačiji na terenu i dao nadu navijačima da mogu do boda. Za to se pobrinuo, junak meča, fenomenalni Olivije Žiru, koji ovog puta nije postigao ’škorpion gol’, ali je sjajnim udarcem glavom izjednačio rezultat u sudijskoj nadoknadi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.