ZVEZDA SPREMILA NOVI POTPIS: Crveno-beli jačaju svoju odbranu!
Stadion Rajko Mitić, Foto: Starsport©

stvara se tim

ZVEZDA SPREMILA NOVI POTPIS: Crveno-beli jačaju svoju odbranu!

O tome se prethodnih dana već pisalo u medijima

Objavljeno:

U Crvenoj zvezdi uveliko rade na formiranju tima za sledeću sezonu, a jedan od igrača iz aktuelnog sastava koji će produžiti saradnju sa crveno-belima je i iskusni štoper Radovan Pankov koji će u avgustu napuniti 27 godina.

O tome se prethodnih dana već pisalo u medijima, a danas ''TV Arena sport'' prenosi svoja najnovija saznanja da je dogovor postignut i da će Pankov već u subotu ozvaničiti potpisivanje novog ugovora sa Zvezdom.

Pankov je na ''Marakanu'' stigao pre tri godine iz niškog Radničkog, ugovor koji je tada potpisao je ovog leta istekao, ali je trener Dejan Stanković uglavnom zadovoljan onim što je Pankov prikazivao, iako je prethodne sezone bio u senci standardnog štoperskog tandema Dragović-Eraković.

Radovan Pankov
foto: Starsport©

S obzirom da postoji mogućnost da mladi Eraković ovoga leta ode u inostranstvo, imajući u vidu interesovanje za njega, kao i njegove odlične partije u prethodnoj sezoni, u Zvezdi žele da zadrže Pankova kao iskusnu i pouzdanu alternativu, iako postoji i još nekoliko opcija od kojih je najzanimljivija 18-godišnji Stefan Leković, još jedan supertalentovani štoper iz Zvezdinog omladinskog pogona.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.