ZVUČI MOŽDA NEVEROVATNO, ALI JE ISTINA! Liga šampiona u Gornjem Milanovcu!
Stadion u Gornjem Milanovcu, Foto: Starsport

postignut načelan dogovor!

ZVUČI MOŽDA NEVEROVATNO, ALI JE ISTINA! Liga šampiona u Gornjem Milanovcu!

Intezivni razgovori privode se kraju, sa velikim šansama da budu pretočeni u saradnju Metalca i Šahtjora

Objavljeno: 09:53h

Šampion Belorusije, Šahtjor, u prva dva kola kvalifikacija za evropska takmičenja biće domaćin, najverovatnije, na stadionu Metalca u Gornjem Milanovcu.

Prema informacijama Sport Kluba, Belorusi su izrazili želju da svoj evropski put počnu iz Srbije. Postignut je načelan dogovor da, ovog puta, startuju iz Gornjeg Milanovca. Intezivni razgovori privode se kraju, sa velikim šansama da budu pretočeni u saradnju Metalca i Šahtjora.

FK Šahtjor Soligorsk
foto: Profimedia

Stadion u gradu podno Rudnika, odmah po izgradnji, dobio je dozvolu za evropska takmičenja i nema prepreka da bude domaćin utakmica kvalifikacione faze.

Prvo kolo na putu do Lige šampiona igraće se 5. i 6. jula, revanši su sedam dana kasnije. Odmah potom igraće se i drugo kolo sva tri evropska klupska takmičenja.

Ekipa Šahtjora osvojila je titulu prošle sezone. Dres šampiona iz Soligorska nose i srpski fudbaleri, Nikola Antić, Igor Ivanović, zajedno sa Milošem Šatarom, bivšim štoperom lučanske Mladosti.

Šahtjor je i prošle sezone evropsku utakmicu odigrao u Srbiji, kada je na stadionu Čukaričkog poražen od Ludogoreca 1:0.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.