Fulam je mogao da bude poput reprezentacije Srbije: Prvo je SMS trebao kod Mitra, pa Matić a sada...
Aleksandar Mitrović, Foto: Profimedia

transfer, glasina

Fulam je mogao da bude poput reprezentacije Srbije: Prvo je SMS trebao kod Mitra, pa Matić a sada...

Trener fudbalera Fulama, Marko Silva, sastavio je spisak želja za letnji prelazni rok i na njemu se nalazi ime srpskog veziste Luke Milivojevića.

Objavljeno:

Posle pet godina, bliži se vreme rastanka Luke Milivojevića i Kristal Palasa. Stekao je ime na "ostrvu", nosio kapitensku traku londonskog tima, bio nosilac igre, a potom pao u drugi plan što će rezultirati njegovim odlaskom sa "Selhrst parka".

Najozbiljniji kandidat za njegov angažman jeste Olimpijakos, odakle je upravo i stigao, međutim, na taj transfer uticaće nekoliko faktora. Prvi je da li grčki tim uspeti da ponudi bivšem vezisti Crvene zvezde makar približna primanja iz Palasa. Luka zarađuje četiri miliona evra na godišnjem nivou, čemu neće biti lako parirati.

1 / 10 Foto: EPA/Neil Hall

Olimpijakos mora da oslobodi prostor na platnom spisku, piše grčka "Gazeta" i Kejn, Kamara i Kunde zavređuju pažnju nekoliko timova ovog leta.

No, mimo Olimpijakosa, Milivojević bi mogao da ostane u Londonu i postane saigrač svom dobrom prijatelju Aleksandru Mitroviću, javlja "Atletik".

Fulam može da izjednači njegovu platu, Milivojević je pouzdani vezista i dobro je upoznat sa svim uslovima, od kulturološkog, pa do fudbalskog u Engleskoj i Marko Silva će momentalno dobiti igrača koji može da odgovori zadacima.

Espreso/Sportske.net


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.