DOŠAO DA GLEDA ZVEZDU U FINALU KUPA, PA POPIO OTKAZ! Veliki skandal, bivši as crveno-belih na stubu srama!
Radonjić, Stojković i Savić, Foto: Starsport

ŠTO MU JE OVO TREBALO?

DOŠAO DA GLEDA ZVEZDU U FINALU KUPA, PA POPIO OTKAZ! Veliki skandal, bivši as crveno-belih na stubu srama!

Ljubav prema crveno-belim bojama ga skupo koštala

Objavljeno: 17:23h

Bečki Rapid je odlučio da raskine ugovor sa bivšim igračem Crvene zvezde, Filipom Stojkovićem, zbog "nesportskog ponašanja", odnosno, zbog činjenice da je došao u Beograd da gleda finale Kupa između Zvezde i Partizana, a prethodno je svom klubu rekao da nije spreman da igra.

Rapid je izdao i kompletno saopštenje povodom ovog slučaja, gde su istakli da su bili primorani na ovakav akt zbog ponašanja crnogorskog reprezentativca, koji se nije poneo kako se očekuje od profesionalnog fudbalera.

Filip Stojković
Filip Stojkovićfoto: Starsport©

- Klub se trudi da ispoštuje sve pravne obligacije prema fudbalerima i to isto očekuje od igrača. Ko "radi" za Rapid, mora tome da se posveti u potpunosti, to iziskuje najviši nivo profesionalizma i strasti sve do poslednjeg dana posla. Očigledno je da će uslediti posledice za sve koji to ne ispoštuju i koji se ponesu prema klubu s nipodaštavanjem. Niko nije veći od kluba - rekao je direktor Zoran Barišić.

Povodom slučaja Filipa Stojkovića, oglasio se i predsednik Martin Brikner, koji je istakao da je klub bio primoran da raskine ugovor.

- Velika porodica Rapida očekuje identifikaciju sa svakim igračem. Razočaran sam što to više nije slučaj ovde. Svako od nas je uneo celog sebe u uspehe kluba, zato je i razočaravajuće što je igrač, koji je sa kapitenskom trakom oko ruke, odbio da igra, a otišao je da slavi sa klubom koji više nije njegovo "radno mesto - rekao je predsednik Rapida.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.