RASPAO SE: Za dve godine promenio lični opis! ĆIĆARITO U SUZAMA OGOLIO DUŠU: Priznao gde je krenulo naopako!
Havijer Ernandez Ćićarito, Foto: twitter/978bet, instagram/univisionfamosos

nije izdržao

RASPAO SE: Za dve godine promenio lični opis! ĆIĆARITO U SUZAMA OGOLIO DUŠU: Priznao gde je krenulo naopako!

Fudbalski svet je pre nekoliko nedelja bio u šoku kada je počela da kruži fotografija Havijera Ernandeza, koji izgleda kao da je preko noći ostario.

Objavljeno:

Na Tviteru su objavljene dve fotografije bivšeg napadača Mančester junajteda koji trenutno igra za La Galaksi.

Prva je nastala u januaru 2020. kada je potpisao za američki klub, a druga dve godine kasnije.

Mnogi su se šokirali kada su videli koliko je Ćićarito ostario u razmaku od samo dvie godine i shvatili su da nešto zaista nije u redu.

1 / 6 Foto: AP

Takođe, pojavile su se i spekulacije da je meksički napadač možda bolestan i da je to razlog što je toliko ostario u samo dve godine, ali je LA Galasi to demantovao i poručio da Ćićarito nema problema sa zdravljem.

Nakon niza spekulacija i teorija o tome šta se desilo Hernandezu, on sam je odlučio da se oglasi. Za meksičke medije je objasnio šta se to tako drastično desilo da je toliko "propao".

On je objasnio da je to sve počelo nakon što ga je supruga ostavila, te je povela i dvoje dece sa sobom, što je psihički očito uništilo iskusnog napadača.

"Nisam hteo da to znaju, ali da, to su dva bića koja najviše volim u svom životu. Voleo bih da su stvari drugačije jer je jako teško biti daleko od svoje dece. Nisam to pokazivao, ali ove dve godine ljudi su stalno pričali kako sam loš otac iako o tome pojma nemaju. Javno ništa nisam objavljivao, a oni zaključuju da li sam dobar otac ili ne", rekao je Ćićarito i zaplakao, a zatim je nastavio.

"Doživeo sam mnogo bola i patnje. Nisam hteo da oni znaju za to, jer ih najviše volim na svetu. Nisam bio partner kakav sam trebao biti, niti sam bio otac kakav sam hteo da budem. Nisam bio pravi prijatelj ni ljudsko biće kako sam trebao".

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.