IBRAHIMOVIĆ JEDVA DOČEKAO: Ismevao tragičara sezone, a sam je isto uradio pre 10 godina! (VIDEO)
Zlatan Ibrahimović na proslavi skudeta, Foto: Profimedia

dirigovao navijačima

IBRAHIMOVIĆ JEDVA DOČEKAO: Ismevao tragičara sezone, a sam je isto uradio pre 10 godina! (VIDEO)

Tokom proslave na centralnom milanskom trgu "Pjaca Duomo" pred nekoliko desetina hiljada navijača Ibra je bio taj koji je predvodio zabavu

Objavljeno:

Zlatan Ibrahimović je sasvim očekivano bio glavni protagonista Milanove proslave titule prvaka Serije A.

Tokom proslave na centralnom milanskom trgu "Pjaca Duomo" pred nekoliko desetina hiljada navijača Ibra je bio taj koji je predvodio zabavu.

Šveđanin nije zaboravio ni da pošalje otrovnu strelicu prema jednom od igrača Intera. Naravno, reč je o Hakanu Čalhanogluu.

Na Turčina u taboru rosonera gledaju kao velikog izdajnika jer je kao slobodan igrač otišao iz Milana u Inter, po njihovom mišljenju samo zbog novca.

Nadao se da će s Interom osvojiti "Skudeto", ali sreća mu je okrenula leđa pa je prestižni pehar otišao u "crveno-crni" deo grada mode.

U jednom trenutku na proslavi Zlatan je uzeo mikrofon u ruke i sa određenom dozom ismevanja navijačima je rekao:

- Momci, pošaljite poruku Hakanu...

Kada su prvi put izvređali Turčina Ibrahimović je rekao da nije čuo navijače te da je tražio od njih da ponove iste.

Inače, neki od navijača Milana su tokom proslave i palili Čalhanogluov dres što dovoljno govori koliko tifozi rosonera preziru svog bivšeg ljubimca.

Dakle, u dve uzastopne sezone Čalhanoglu je igrao za Milan i Inter, ta dva tima su osvojila titule, ali on nije. Niti jednu. U pogrešno vreme na pogrešnom mestu, reklo bi se.

Iako je njegov bivši saigrač poznat kao neko ko se ne libi da proziva ikoga i naslađuje se, ovaj put to ne bi trebalo da bude slučaj.

Naime, pamtimo ne istu, ali vrlo sličnu situaciju u kojoj se našao i sam Ibrahimović.

Godine 2009. napustio je Inter i potpisao za Barselonu, da bi 2010. godine Inter osvojio Ligu šampiona. Leta te godine, Ibra napušta Barsu i potpisuje za Milan, a u toj sezoni Katalonci se penju na krov Evrope.

Tri evropska trofeja koja Zlatan ima su UEFA Superkup s Barselonom 2009. godine, FIFA klupsko Svetsko prvenstvo 2010. i Liga Evrope s Mančester junajtedom 2017.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.