Legendarni fudbaler našao utehu od razvoda u 19 GODINA MLAĐOJ - Ona zaurlala: NISAM SPONZORUŠA!
Huan Sebastijan Veron i Marije Florens Vinačio, Foto: instagram/mvalenmartin

huan sebastijan veron

Legendarni fudbaler našao utehu od razvoda u 19 GODINA MLAĐOJ - Ona zaurlala: NISAM SPONZORUŠA!

Legendarni argentinski fudbaler Huan Sebastijan Veron (47) se prošle godine, posle deceniju i po, razveo od supruge Marije Florens Vinačio.

Objavljeno:

Veron i Marija su odlučili da je najbolje da prekinu brak, a slavni fudbaler nije dugo bio sam jer mu je u naručju ubrzo završila 19 godina mlađa devojka.

Advokatica Valentina Martin privukla je veliku pažnju nakon što je objavila fotografiju sa Veronom. Dobila je brojne negativne komentare nakon kojih je odlučila da reaguje.

Jasno je stavila do znanja da ona i Huan nisu za novac i da je ona već dugo samostalna žena.

"Ovaj tekst je za one koji me poznaju, ali i za one koji me ne poznaju. Nisam sponzoruša, neću ničiji novac. Ja sam advokat i dugo radim. Imam svoj auto i kuću jer sam, hvala Bogu, naučen da sve zaradim teškim radom", rekla je Valentina i dodala:

"Ja sam ludo zaljubljen u Verona. Zato oni koji ga kritikuju ne znaju kakav je čovek. Ne zanima me slava. Htela sam da postavim fotografiju kao i sa drugim ljudima koji su deo mog života. Zbog svega prihvatam za prijatelje samo ljude koji su deo naše ljubavi i one koji su pozitivni “, rekala je 28-godišnjakinja.

Veron očigledno uživa u zasluženoj penziji. Ima ulogu potpredsednika Estudijantesa, gde je završio sjajnu karijeru u kojoj je igrao i za Boku, Sampdoriju, Parmu, Lacio, Mančester junajted, Čelsi i Inter.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.