DA LI JE OVO MIHINA POSLEDNJA KONFERENCIJA? "Ne želim da me iko osuđuje!"
Siniša Mihajlović, Foto: EPA/Ettore Griffoni

iskren do koske!

DA LI JE OVO MIHINA POSLEDNJA KONFERENCIJA? "Ne želim da me iko osuđuje!"

Srpski strateg će uskoro sesti za pregovarački sto sa čelnicima Bolonje

Objavljeno: 16:59h

Fudbaleri Bolonje zatvaraju ovu sezonu utakmicom protiv Đenove, a srpski strateg Siniša Mihajlović je održao poslednju konferenciju.

Posle ovog meča će sesti sa čelnicima i razgovarati o svojoj sudbini na klupi Bolonje.

- Na poslednjoj ovosezonskoj konferenciji pre svega želim da se zahvalim svima koji rade iza kulisa, navijačima koji su nas na trideset stepeni podržavali tokom našeg lošeg meča. Video sam takvu privrženost nekoliko puta u svojoj karijeri. Razgovarao sam sa momcima i nisam očekivao onakav meč prošle nedelje. Iz tog ugla sutrašnji susret je važan. Potrebnio mi je da vidim da tim ne odustaje, a t nije bio slučaj u prethodnoj utakmici što mi se nije svidelo. Pokušavam borbenu crtu da prenesem fudbalerima u fudbalu iu životu. Važno je da izađemo na teren sa pravim stavom- rekao je Mihajlović.

Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlovićfoto: Profimedia

Potom se Mihajlović osvrnuo na ličnu poziciju.

- Ovde sam 4 godine i osim prve sezone u kojoj sam preuzeo tim, nikada nismo bili u crvenoj zoni. Nismo osvojili deseto mesto, ali je cilj da razvijemo mlade igrače je ostvaren. Nisam još razgovarao ni sa kim u klubu, uradićemo to danas ili sutra. Da li ću sledeće godine biti u Bolonji sto posto - nikada nije sigurno. Ne želim da me osuđuju što sam u bolnici, da zavisi samo od mene znam šta bih želeo da radim, ali ne pitam se samo ja, dve strane su u priči. Sastaćemo se i razgovarati o tome- rekao je Mihajlović i potom se osvrnuo na poziciju Arnautovića kojeg treže mnogi timovi:

- Njegov status ne zavisi od mene. Mogu da kažem da je on neizostavni deo tima, ali kad stigne novac sve se menja. On je svakako važan igrač za nas.

Fudbaleri Bolonje
Fudbaleri Bolonjefoto: EPA/Elisabetta Baracchi

Na kraju, strateg Bolonje je prokomentarisao i trku za trofej Serije A u kojoj milan ima pred sobom zicer i priliku da prekine višegodišnji post.

- Najjači je Inter, sa najviše talenta je bio Napoli, a Milan koji je bio najkonstantniji zaslužuje titulu ukoliko pobedi - rekao je Srbin.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.