SREDNJI PRST U LICE, ŽESTOKE UVREDE, A ONDA JE DOBIO SVOJE: Navijač snimio Vijeru, ali mu nije pobegao! (VIDEO)
Patrik Vijera, Foto: Printscreen/Twitter/Frankie_efc

čačkao pogrešnu zverku

SREDNJI PRST U LICE, ŽESTOKE UVREDE, A ONDA JE DOBIO SVOJE: Navijač snimio Vijeru, ali mu nije pobegao! (VIDEO)

Svakakve reči i psovke smo mogli da čujemo od navijača kojeg je Vijera oborio na zemlju

Objavljeno:

Prilično skandalozne scene videli smo juče po završetku sinoćne utakmice između Evertona i Kristal Palasa u okviru odložene utakmice 33. kola Premijer lige Engleske.

Karamele su pobedom posle velikog preokreta, inače prvog koji su napravili u istoriji ovog takmičenja nakon što su gubili sa dva ili više golova razlike na poluvremenu, obezbedile opstanak u elitnom rangu takmičenja.

Navijači su već u 85. minutu prvi put uleteli na teren nakon pogotka Dominika Kalvert-Luina za vođstvo, što je prouzrokovalo prekid od nekoliko minuta. Sudija Entoni Tejlor je sve to temeljno nadoknadio, produžio je meč za sedam dodatnih minuta, posle čega je usledio novi haos.

Tada je gotovo pola Gudison parka završilo na travnatoj podlozi kako bi proslavilo opstanak u Premijer ligi u sezoni u kojoj se Everton nekoliko puta našao i u zoni ispadanja iz iste. Zapravo, situacija je bila takva da su Karamele u jednom momentu bile najugroženije da se uz Votford i Norič presele u Čempionšip.

Patrik Vijera
foto: EPA/Erik S Lesser

Ipak, čitava proslava ostaće u senci velikog incidenta, kada je jedan nevaspitani navijač Evertona provocirao trenera gostujućeg tima, Patrika Vijeiru unosivši mu se u lice i pokazujući mu srednji prst. Francuz je pokušavao da ostane smiren, ali ovaj nije odustajao od psovki i ružnih reči.

- P**i ga, gobline! Od****i! - čulo se, pre nego što je Vijeiri "pukao film" i krenuo da šutira navijača, a ovaj završio na zemlji.

Videćemo da li će biti sankcija, kako za Everton, tako i za Vijeiru, koji je i pored svega nije mogao sebi da dopusti takvo ponašanje.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.