"BOLI ME BRIGA ŠTO ONI SLAVE, SUDIJE SU IH POGURALE: Ako ih dobijemo, mi smo PRAVI prvaci!"
Điđi Bekali, Foto: Profimedia

u svom stilu

"BOLI ME BRIGA ŠTO ONI SLAVE, SUDIJE SU IH POGURALE: Ako ih dobijemo, mi smo PRAVI prvaci!"

Zanimljiva računica, s obzirom da Steaua ima četiri boda manje kolo pre kraja

Objavljeno: 11:38h

FK Kluž odbranio je titulu prvaka Rumunije kolo pre kraja prvenstva.

Ipak, Điđi Bekali, kontroverzni predsednik drugoplasirane Steaue (koja se već nekoliko godina zvanično zove FKSB jer im vojska ne dozvoljava upotrebu starog imena) smatra da je njegova ekipa prvak ako dobije utakmicu poslednjeg kola upravo protiv Kluža, bez obzira što zaostaju četiri boda!

- Ako ih dobijemo u poslednjem kolu mi smo prvaci, ako bude drugi ishod utakmice, pružiću ruku i čestitati - rekao je Bekali pa dodao:

- Prošlo kolo su odlučile sudije i tako ih učvrstili na prvoj poziciji. Boli me briga me što oni slave i šta ko priča, video sam sve što je bilo. Trijumf u poslednjem kolu znači da smo mi moralni i pravi šampioni, a ostali neka pričaju i slave sudije, oni su ih pogurali.

Graovac (Kluž) i kapiten Steaue Tanase u duelu
Graovac (Kluž) i kapiten Steaue Tanase u duelufoto: Profimedia

U plej-ofu za šampiona Steaua je pobedila Kluž i skoro u potpunosti nadoknadila popriličan zaostatak iz regularnog dela prvenstva. Ali u prošlom kolu, nekadašnji prvak Evrope je remizirao sa Voluntarijem 2:2 i tako kolo pre kraja izgubio šansu da u međusobnom duelu sa Klužom odlučuje o tituli šampiona Rumunije za ovu sezonu.

U timu iz Bukurešta bili su ogorčeni na suđenje u pomenutom susretu, a čini se da se još ne mogu pomiriti sa činjenicom da su izgubili titulu prvaka Rumunije.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.