Onesvešćeni ležali, gađanje bakljom, ZVERSKI UDARCI U GLAVU! Bilo je prerano za meč Partizana i Dinama! JEZIVA TUČA
Brutalan sukob koji se pamti FK Partizan FK Dinamo Zagreb, Foto: Youtube/under PFC

PAMTI SE BRUTALAN SUKOB

Onesvešćeni ležali, gađanje bakljom, ZVERSKI UDARCI U GLAVU! Bilo je prerano za meč Partizana i Dinama! JEZIVA TUČA

Podsećali smo vas na zanimljive detalje, smešne anegdote a sada je došao red i na one najteže i najružnije scene sa terena.

Objavljeno:

Na prijateljskoj utakmici u Švajcarskoj, u finalu turnira u Krinsu, sukobili su se navijači Partizana i Dinama iz Zagreba. Meč je odigran 2003. godine.

Do prekida je došlo u 68. minutu, pri vođstvu Dinama od 2:0, zbog upada navijača u teren i tuče. Igrači su uspeli da odu do svlačionica, a povređenih među fudbalerima Partizana nije bilo.

1 / 13 Foto: Youtube/under PFC

U 26. minutu crvene kartone dobili su Igor Duljaj i Niko Kranjčar, počelo je tako što je igrač Dinama Drpić udario Ilieva, nastala je velika gužva, koju je sudija smirio isključenjima, ali kada je izgledalo da je incident završen nastaje opšta gužva, utrčavaju navijači u teren i nastaje prekid koji je trajao pet minuta.

Utakmica je ipak nastavljena, ali u znatno goroj atmosferi.

Deset minuta kasnije, posle pogibeljnog starta Drpića, Delibašić biva iznesen sa terena

U 43. minutu Dinamo dolazi do prednosti, posle izvedenog kornera Mijatović udarcem glavom potiže prvi gol na utakmici. Posle toga, na teren je utrčalo dvadesetak navijača Dinama, pa je sudija označio kraj poluvremena iako je najavio nadoknadu od šest minuta.

Drugo poluvreme počelo je uz neobičan detalj, sudija nije dozvolio da ekipe zamene strane, da navijači ne bi mogle da se približe protivničkim golmanima.

Prvu priliku imao je Partizan, u 49. minutu Ivica iliev pogodio je stativu. U 65. minutu još jednom - stativa, Nenad Đorđević je šutirao sa 30 metara.

Tri minuta kasnije Mitu je postigao gol za Dinamo i to je bio uvod u prekid meča, navijači su utrčali u teren, a sudija prekinuo susret.

Partizan: Radaković, Zavišić, Vest, Malbaša, Đorđević, Duljaj, Žonsa (od 58. Drulović), Ilić, Delibašić (od 37. Radončić), Iliev, Čakar.

Espreso/B92


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.