POSLE OVIH REČI, SVE JE JASNO: Levandovski otvorio dušu, i rekao hoće li nastaviti da igra za Bajern!
Robert Levandovski, Foto: Epa/ RONALD WITTEK

videćemo šta će biti

POSLE OVIH REČI, SVE JE JASNO: Levandovski otvorio dušu, i rekao hoće li nastaviti da igra za Bajern!

Svestan je i Poljak da je sve, ipak, u rukama Bavaraca

Objavljeno:

Ako mu je to bio poslednji meč u dresu Bajerna, a po svemu sudeći jeste, Robert Levandovski se potrudio da se oprosti na najlepši mogući način.

Poljski napadač je postigao gol za Bavarce u meču sa Volfzburgom (2:2) u poslednjem kolu Bundeslige, a bio mu je to ujedno 50. pogodak za Bavarce na svim frontovima ove sezone.

A, posle utakmice Levandovski je nemačkim novinarima priznao da želi da ode iz Bajerna i da je o toj svojoj želji obavestio čelnike kluba. Što je, uostalom, pre utakmice rekao i sportski direktor šampiona Nemačke Hasan Salihamidžić.

Neverovatnu karijeru je Levandovski napravio u Minhenu otkako je došao 2014. godine, ali sada je vreme za rastanak.

Robert Levandovski
foto: EPA/Filip Singer

- Vrlo je moguće da je ovo bila moja poslednja utakmica za Bajern. Mogu da potvrdim da sam pričao sa Hasanom i da sam ga obavestio o odluci koju sam doneo. A, to je da ne želim da produžim ugovor sa Bajernom. Obe strane sada bi trebalo da razmisle o budućnosti i da donesu najbolju odluku. Rekao sam Hasanu da ako stigne ponuda, da moramo da razmislimo šta je najbolje za sve – za mene i klub - rekao je Levandovski.

Svestan je i Poljak da je sve, ipak, u rukama Bavaraca, jer ima ugovor sa klubom sa Alijanc arene na još godinu dana.

- Naravno, znam da imam ugovor na još jednu sezone. Ali, kao što sam rekao, trebalo bi da potražimo najbolje rešenje za obe strane. Najbolje je da sačekamo i vidimo šta će se dogoditi - istakao je Levandovski.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.