STANKOVIĆ BESAN KAO RIS! Evo ko je razljutio trenera Crvene zvezde!
Dejan Stanković, Foto: EPA/Robert Perry

sada je sve jasno!

STANKOVIĆ BESAN KAO RIS! Evo ko je razljutio trenera Crvene zvezde!

Dejan Stanković kritikovao igrače posle pobede nad Radničkim

Objavljeno: 12:58h

Iako je Crvena zvezda rutinski pobedila Radnički zi Niša, Dejan Stanković nije bio previše zadovoljan nakon utakmice.

Trener srpskog šampiona je bio vidno ljut zbog pristupa pojedinih fudbalera koji nisu bili na odgovarajućem energetskom nivou.

– Prvo poluvreme je bilo odlično, u drugom smo izgubili na ritmu, neko je izgubio i na odnosu, što ne bi smelo da se desi, jer Zvezdin dres je svetinja, ali to ćemo mi unutar nas da rešimo. Popustili smo, ne u smislu igre, već što se tiče odnosa ka utakmici i to su stvari na kojima ćemo raditi, jer je to nešto što samo grupa može da iznese. Svaki minut u Crvenoj zvezdi je bitan za igrača, bitan za svakog navijača koji ga vidi, ali bitan i za nas da znamo na koga možemo da se oslonimo – rekao je Stanković posle utakmice.

Nenad Krstičić
Nenad Krstičićfoto: Starsport / Peđa Milosavljević

Kako piše Mozzart sport, Nenad Krstičić, Petar Stanić i Filipo Falko su bili na udaru Stankovića, koji je nezadovoljan njihovim pristupom na poslednjem meču Superlige Srbije.

Najveće Stankovićevo razočaranje je Italijan. Očekivalo se da će biti prva udarna igla Zvezdinog tima, Deki mu je dao dodatno vreme da pokaže ono što zna, ali uzalud, Falko igra ispod proseka i ne pravi nikakvu razliku, a najgora stvar je činjenica da je njgov pristup nedopustiv.

Krstičić sa druge strane nije ni senka onog igrača iz ere Vladana Milojevića, dok je Stanića povreda u Antaliji onemogućila da iskaže potpuni potencijal.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.