KLOP SE NE SLAŽE SA UPRAVOM! Nemački stručnjak ima drugačije mišljenje o jako bitnoj temi!
Jirgen Klop, Foto: EPA/Tim Keeton

ISKRENO!

KLOP SE NE SLAŽE SA UPRAVOM! Nemački stručnjak ima drugačije mišljenje o jako bitnoj temi!

Trener Liverpula iskoristio je priliku da kaže svoje viđenje priče o finalu Lige šampiona

Objavljeno: 19:27h

Jirgen Klop i uprava Liverpula nemaju isti stav po pitanju dolaska navijača u Pariz na finale Lige šampiona.

Dok je uprava kluba preporučila navijačima "crvenih" koji nemaju ulaznice, da ne putuju u glavni grad Francuske, Klop je drugačijeg mišljenja i smatra da bi bilo dobro da su tamo.

Očigledno je da Nemac nije znao za stav uprave po tom pitanju, ali on u svakom slučaju očekuje spektakularan duel sa Realom 28. maja u Sen Deniju.

Najeftinija karta košta 50 funti, najskuplja 578, dok se neke prodaju i za 461 funtu iako to nisu najbolja mesta za gledanje.

- To sa kartama je jedina loša stvar u vezi putovanja. Brojni su zahtevi. Nadam se iskreno da će svi nekako doći do njih i kreirati neverovatnu atmosferu. To bi bilo lepo - kaže Klop.

Jirgen Klop
foto: EPA/Biel Alino

On je iskoristio priliku da ukaže na svoje viđenje priče o finalu.

- Ne želim da pozivam ljude u Pariz, ali ovog puta je velika stvar, čak i ako ne dođete do ulaznice. Ja sam to uradio prošli put za Bazel i finale Lige Evrope i cela Švajcarska je bila u tom stilu, ali Pariz je dovoljno veliki da se ode tamo bez karte i da se lepo provedete. Ponašaj se dobro na najbolji mogući način. Ako ne možeš da dođeš do karte, uživaj ovde u dobrom okruženju. Ono što volim u vezi ove igre je to da će svet biti crven ili beo. Svako će izabrati stranu, biće to sjajno finale - uveren je trener Liverpula.

Kada je reč o trci za titulu u Premijer ligi sa Mančester sitijem, Klop kaže da ne veruje da će ih poraz od Reala u polufinalu, izbaciti iz koloseka.

- Sve znamo o Sitiju, predobri su. Da, bio je to težak udarac, svi su bili spremni da isključe TV i onda je krenuo drugi deo priče. Bilo je to surovo, mogu samo da zamislim. Imao sam i ja takve noći, jutro posle nije prijatno, ali shvatiš da ništa ne možeš da promeniš - rekao je Klop.

Liverpul u subotu od 20.45 dočekuje ekipu Totenhema.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.