GOLMAN CRVENE ZVEZDE PRETUČEN NA PROSLAVI ROĐENDANA! Tukli ga i ŠIBALI pa pokušali da ga "GEPEKUJU"
Stefan Marinković, Foto: YOUTUBE/CRVENA ZVEZDA/PRINTSCREEN

horor

GOLMAN CRVENE ZVEZDE PRETUČEN NA PROSLAVI ROĐENDANA! Tukli ga i ŠIBALI pa pokušali da ga "GEPEKUJU"

Marinković je oboren na zemlju, a potom su ga šutirali po telu i glavi i zverski tukli kaišem koji mu je spao sa pantalona

Objavljeno: 14:51h

Mladi golman Crvene zvezde i reprezentacije Srbije Stefan Marinković (17) brutalno je pretučen na proslavi rođendana u jednom restoranu u Beogradu, prenosi "Kurir".

Nezvanične informacije govore da su trojica muškaraca nakon verbalne rasprave fizički nasrnula na mladog golmana. Sve se desilo na parkingu jedno tržnog centra u Beogradu, a fudbaler je prvo uspeo da im pobegne i tek nakon toga počinje drama. Sustigli su ga na ulici i nastavili i posle toga da ga biju.

Marinković je oboren na zemlju, a potom su ga šutirali po telu i glavi i zverski tukli kaišem koji mu je spao sa pantalona.

Isti izvor navodi da su pokušali nasilno da ga ubace u automobil, ali je Marinković nekako uspeo da se otrgne i pobegao je u park gde su mu pomoć pružili nepoznati prolaznici.

Nezvaično, do sukoba je došlo kada je Stefan pokušao da spase rođaku koju su trojica muškaraca maltretirala na rođendanu. Posle brutalnog prebijana na lice mesta je došla i policija, a Stefan Marinković je prevezen u Urgentni centar gde mu je ukazana lekarska pomoć.

Istaga je u toku i utvrdiće šta se tačno dogodilo na proslavi rođendana.

Stefan Marinković je rođen 2005. godine i nastupa za omladince Crvene zvezde, dok je član i U17 reprezentacije Srbije. Letos je bio priključen prvom timu, dok je zimus putovao i na pripreme u Tursku pošto je Milan Borjan imao obaveze sa reprezentacijom Kanade.

"Golman mora da zna da igra nogom, to se preferira u normalnom fudbalu. Meni na svu sreću to dobro ide. Trenirao sam prošle godine i sa prvim timom, ali utakmica protiv Empolija ostala je u najjačem sećanju u odnosu na prošlu godinu. Trener golmana u prvom timu radi na drugačiji način, uči me drugoj tehici to mi mnogo znači. Sanjam da stanem na gol Zvezde, to mi je osnovni i jedini cilj", pričao je nedavno Marinković.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.