NEVIĐEN POSAO! U Humsku stiže 3.000.000 evra?!
Navijači Partizana, Foto: Starsport©

blizu je!

NEVIĐEN POSAO! U Humsku stiže 3.000.000 evra?!

Stižu bolji dani za Partizan posle finansijskih poteškoća

Objavljeno: 10:30h

Nije sjajna situacija u Partizanu posle informacije da ukoliko ne izmire dugovanja nastala pri transferu Filipa Holendera, sledi suspenzija FIFA, ali sve je uprzo rešeno.

Ipak, dobre vesti za crno-bele stižu iz Španije, tačnije, iz Almerije.

Prate u Humskoj intenzivno utakmice crveno-belih iz Andaluzije, jer je u ugovoru o prodaji Umara Sadika pre godinu i po dana uključena klauzula da će Partizan dobiti 3.000.000 evra ako Almerija uđe u Primeru dok je Nigerijac njen deo.

Umar Sadik
Umar Sadikfoto: Profimedia

I to će se, vrlo verovatno, dogoditi ovog leta. Dobra vest za Almeriju je stigla u ponedeljak veče, pošto je Valjadolid kod kuće izgubio od drugog tima Sosijedada. I sada je, četiri kola pre kraja, Sadikov tim na četiri boda prednosti u odnosu na Ljubičaste.

Četiri poslednje runde donose Almeriji dve utakmice kod kuće protiv davljenika Amorebijete i Alkorkona, na kojima su pobede pod obavezno za crveno-bele. A, Valjadolid će već u sledećem kolu igrati u gostima protiv lidera Eibara, gde je svaki ishod dobar po Almeriju, jer može ili da izbije na prvo mesto ili da definitivno odbije Ljubičaste od sebe i ostavi ih na trećoj poziciji.

Sadik u dresu Partizana
Sadik u dresu Partizanafoto: Starsport©

Umar Sadik je sa 16 golova u vrhu liste strelaca španske Segunde, a kako stvari stoje zaista će biti, sa ova 3.000.000 bonusa, najskuplje prodati stranac u istoriji srpskog fudbala.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.