LALATOVIĆ POSLAO PORUKU JAVNOSTI! "Kunem se u svoje troje dece da NIKAD nisam nazvao Pazarce Turcima"
Nenad Lalatović, Foto: Starsport©

OTVORENO!

LALATOVIĆ POSLAO PORUKU JAVNOSTI! "Kunem se u svoje troje dece da NIKAD nisam nazvao Pazarce Turcima"

Trener Radničkog iz Kragujevca suočio sa optužbama za koje tvrdi da su lažne

Objavljeno: 08:44h

Trener Radničkog iz Kragujevca Nenad Lalatović poslao je poruku javnosti pred utakmicu protiv Novog Pazara kraj Jošanice.

U kameru TV "ArenaSport" rekao je da se suočio sa optužbama za koje tvrdi da su lažne, a prema kojima je navodno "igrače Novog Pazara nazvao Turcima."

Zbog toga, ističe Lalatović, mu se sprema linč i želeo je da javno pošalje ovu poruku i tom prilikom pokazao telefon u kameru sa naslovom iz novina.

- Izvinjavam se što moram danas da kažem pred utakmicu. Mene je to povredilo. Ja sam to uzeo da svi pročitaju u Srbiji, izašlo je u Pazarskim novinama samo. Skandal "Lalatović nazvao igrače Pazara Turcima", to je izašlo ovde, u dogovoru da su rekli igrači Kolubare. To su oni rekli njima, igračima i upravi. Ja se kunem u svoje troje dece da nikad nisam nazvao Pazarce turcima. Čija je igra i čija izmišljotina, da bih ja danas ovde bio linčovan, da bi se sav teret srušio na mene. Gde će doći njihovi navijači dosta, gde će biti puna tribina, gde je besplatan ulaz. Dolazi izjava napisana samo u njihovim novinama, skandal Lalatović nazvao igrače Turcima.

Nenad Lalatović
foto: Starsport©

- Ja znam jer me poštuju i vole, ja sam zaslužio, ali članovi uprave Pazara, Kolubare koji su preneli igračima. Danas je izašlo u novinama. Danas će doći pun stadion, meni je rečeno da će iza mene biti 20 huligana koji će me vređati i koji su rekli da ću biti isključen u 10. minutu. Izvinjavam se, moram da kažem. Sad kažem pred utakmicu, imam inofrmacije šta će mi biti. Ja se ne bojim, ja uzimam odgovornost. Nisam to rekao, mogu se zakleti u decu i mrtvu majku. Mora Srbija znati šta se meni sprema da bi me sklonili iz srpskog fudbala. Jer radim dobro posao? Jer sam uzeo 16 bodova u 11 utakmica? Što pokušavam da ostavim Radnički u ligi.

Nenad Lalatović
foto: Starsport©

- Želim da se zna šta se meni sprema, kavko vređanje, kavko ponižavanje zbog izjave koji sam rekao. Ovo je gnusna laž, ja se kunem u decu i majku da nisam rekao. Ja volim Novi Pazar i sve Pazarce - zaključio je Nenad Lalatović.

Utakmica između Novog Pazara i Radničkog 1923 je počela u 16 časova.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.