POKETINO RAZREŠIO SVE DILEME: Trener PSŽ-a otkrio u kom klubu će Mbape igrati naredne sezone!
Kilijan Mbape i Maurisio Poketino, Foto: Epa/FILIP SINGER, EPA/Alessandra Tarantino

sve je sada jasno

POKETINO RAZREŠIO SVE DILEME: Trener PSŽ-a otkrio u kom klubu će Mbape igrati naredne sezone!

Taj rezultat, međutim, nije dovoljno da bi katarski šeici na čelu kluba bili zadovoljni

Objavljeno:

Još jedna sezona bez pehara Lige šampiona nagoveštava nove promene na klupi i u igračkom kadru Pari Sen Žermena. Iako se očekuje da Mauristio Poketino uskoro bude smenjen, Argentinac veruje da se to neće dogoditi.

Kao i da najbolji strelac Kilijan Mbape neće napustiti klub iako mu u junu ističe ugovor, a uveliko se priča o odlasku u Real Madrid.

Poketino je razgovarao sa medijima uoči gostovanja Pari Sen Žermena u Strazburu (petak, 21.00) i tom prilikom je upitan kolike su šanse da on ostane trener i sledeće sezone, kao i da klub zadrži Mbapea.

- 100 odsto u oba slučaja - odgovorio je trener Parižana koji su prošlog vikenda i zvanično osvojili desetu titulu prvaka Francuske.

Taj rezultat, međutim, nije dovoljno da bi katarski šeici na čelu kluba bili zadovoljni. Liga šampiona je već godinama primaran cilj, pa se zato i očekuje otkaz Poketinu. On je, ipak, samouveren po tom pitanju.

1 / 5 Foto: Profimedia

- To je ono što osećam na današnji dan. Ne mogu ništa drugo da kažem, osim da se danas tako osećam... Nije bilo nikakvih konkretnih razgovora, mimo onoga što je po uobičajenom rasporedu. Imamo prirodan odnos, komuniciramo na razne teme, Naravno da to može promeniti u odnosu na okolnosti, ali trenutan odnos i komunikacija koju imamo su dobri. Radimo vredno i sa odgovornošću, ne samo trenutno, već i razmišljamo o budućnosti - izjavio je Poketino, koji je u PSŽ stigao januara 2021, potpisavši ugovor na 18 meseci, a prošlog leta ga je produžio do 2023.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.