NOVI VLASNICI IMAJU ULTIMATUM ZA IBRAHIMOVIĆA! Uzmi ili ostavi!
Zlatan Ibrahimović, Foto: EPA/Mateo Bazzi

bez imalo respekta!

NOVI VLASNICI IMAJU ULTIMATUM ZA IBRAHIMOVIĆA! Uzmi ili ostavi!

Slavni Šveđanin je na samom kraju karijere, pa se očekuje da mu plaa bude drastično smanjena

Objavljeno:

Firma "Investkorp", fond čije sedište je u Bahreinu, trebalo bi do početka maja da završi sve poslove kada je u pitanju preuzimanje vlasničke strukture Milana.

"Investkorp" će Ivanu Gazidisu ponuditi 1,1 milijardu evra, a "Gazetadelo Sport" uveliko piše o njihovim prvim koracima po preuzimanju kluba.

Paolo Maldini i Riki Masara će ostati zaduženi za sportsku oblast i jedan od njihovih najvažnijih zadataka na startu biće razgovor sa Zlatanom Ibrahimovićem koji, doduše, tek treba da odluči hoće li i dalje igrati.

Zlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimovićfoto: Epa/ ROBERTO BREGANI

Zlatan po svemu sudeći ne namerava da okači kopačke o klin, ali ukoliko želi da ostane u Milanu moraće da se odrekne određenog dela primanja. Naime, "Investkorp" će mu ponuditi nižu platu od njegovih trenutnih sedam miliona po sezoni, što ga čini igračem sa najvećom zaradom u klubu.

Jedan od ciljeva "Investkorpa" jeste taj da raviju brend Milana i figura poput Zlatanove mogla bi da bude ključna u postizanju tog cilja. Međutim, borba napadača sa povredama ove sezone pokazala je da Šveđanin više ne može da bude redovan starter, pa će mu plata biti data u skladu sa onim što može da ponudi na terenu.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.